פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

בעיות מסך

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אפריל 2008, 05:25
חבר קבוצת

Default בעיות מסך

כאשר המחשב שלי מאפשר להפוך את המסך, זה עושה את זה נורמלי לחלוטין, ולאחר מכן כאשר אני הולך להעיר אותו, מסך LED פשוט פולסים ירוק, אז אעשה להפוך את המחשב כבוי להפעיל אותו מחדש, זה עובר נורמלי התקנה, אבל כשזה trys לייצר את יומן על המסך זה עושה את אותו הדבר שוב, לנסות כמה זמן זה עוד יכול לעבוד, אבל אם אני dosent צריך להשאיר את זה גם 24 שעות לפני ואז זה יהיה לעבוד, זה מחשב בעיה או בעיה לפקח?
Old 25 אפריל 2008, 05:28
קבוצת תורמים

Default בעיות מסך

הייתי שם את האצבע על המסך כפי שאני בטוח שזה לא יעבוד לאחר 24 שעות אם זה היה בעיית חומרה, אולי אתה יכול לנסות את זה במחשב אחר? אם לא או החזר או לקחת אותו תיקון המחשב חנות ולבקש מהם לבדוק את זה בשבילך. אם הם אומרים שזה בסדר אז זה יכול להיות כרטיס המסך שלך התחממות יתר או פשוט לוותר.
Old 25 אפריל 2008, 14:47
חבר קבוצת

Default בעיות מסך

KK תודה עבור מידע, לפעמים זה יתעורר מן התעלולים אני ון תקע את המחשב הנייד שלי בבית שלה, אבל לא כל הזמן
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות לאחר הורדת אנימציה שומר מסך nopcsavy מערכות ההפעלה Windows 0 9th יוני 2009 12:32
נענע לינוקס - בעיות עם רזולוציית מסך phillipbooker08 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 4th יוני 2009 18:52
עזרה מסך כחול! ועוד בעיות! nukelemon כללי תוכנות צ 'אט 2 4th ינואר 2009 10:22
LG KG800 מסך בעיות. katana מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 -17 אוקטובר 2008 04:42
בעיות מסך כחול Satman858 כללי תוכנות צ 'אט 24 4th אוגוסט 2008 11:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.