mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Ekrano problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 25, 2008, 05:25
Narys

Default Ekrano problemos

Suteikiant Mano kompiuteris išjunkite monitorių, jis tai visiškai normalus ir tada, kai aš einu wake it up, LED ekranas tik impulsai žalia, tada il įjungti kompiuterį ir išjungti jį atgal, jis eina per įprastą setup, bet kai trys pateikti ekrane, jis pats dar žurnale, bandyti pora daugiau laiko jis gali dirbti, bet jei jis dosent turiu palikti jį per 24 valandas, kol ji dirbs, tai kompiuteris problema ar stebėti problema?
Old Balandis 25, 2008, 05:28
Donorų grupės

Default Ekrano problemos

Norėčiau pateikti savo pirštu stebėti, kaip aš tikiu, kad tai nebūtų darbo po 24 val, jei ji buvo aparatūros problemą, jums galbūt galėtų bandyti ją kitą mašiną? jei nėra grąžinamosios išmokos arba nuneškite jį į kompiuterių remonto dirbtuvių ir paprašykite jų išbandyti jį jums. Jei jie sako, kad bauda tada ji galėtų būti jūsų vaizdo plokštės perkaitimas ar tiesiog mesti.
Old Balandis 25, 2008, 14:47
Narys

Default Ekrano problemos

KK Thanks for the info, kartais ji pabusti iš jo maivymasis wen i plug mano laptopo, bet ne visą laiką
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos po atsisiuntimo Animuoti ekrano užsklandos nopcsavy Windows "operacinės sistemos 0 9 birželis 2009 12:32
Linux Mint - Problemos su ekrano raiškos phillipbooker08 Linux & Alternative OS 0 4 birželis 2009 18:52
PAGALBA mėlynas ekranas! Ir daugiau problemų! nukelemon BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 4 sausis 2009 10:22
LG KG800 ekrane problemų. Katana Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 17 spalis 2008 04:42
Blue Screen problemos Satman858 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 24 4 rugpjūtis 2008 11:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.