![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Suteikiant Mano kompiuteris išjunkite monitorių, jis tai visiškai normalus ir tada, kai aš einu wake it up, LED ekranas tik impulsai žalia, tada il įjungti kompiuterį ir išjungti jį atgal, jis eina per įprastą setup, bet kai trys pateikti ekrane, jis pats dar žurnale, bandyti pora daugiau laiko jis gali dirbti, bet jei jis dosent turiu palikti jį per 24 valandas, kol ji dirbs, tai kompiuteris problema ar stebėti problema? |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pateikti savo pirštu stebėti, kaip aš tikiu, kad tai nebūtų darbo po 24 val, jei ji buvo aparatūros problemą, jums galbūt galėtų bandyti ją kitą mašiną? jei nėra grąžinamosios išmokos arba nuneškite jį į kompiuterių remonto dirbtuvių ir paprašykite jų išbandyti jį jums. Jei jie sako, kad bauda tada ji galėtų būti jūsų vaizdo plokštės perkaitimas ar tiesiog mesti. |
|
| |||
| |||
| KK Thanks for the info, kartais ji pabusti iš jo maivymasis wen i plug mano laptopo, bet ne visą laiką |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos po atsisiuntimo Animuoti ekrano užsklandos | nopcsavy | Windows "operacinės sistemos | 0 | 9 birželis 2009 12:32 |
| Linux Mint - Problemos su ekrano raiškos | phillipbooker08 | Linux & Alternative OS | 0 | 4 birželis 2009 18:52 |
| PAGALBA mėlynas ekranas! Ir daugiau problemų! | nukelemon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 4 sausis 2009 10:22 |
| LG KG800 ekrane problemų. | Katana | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 17 spalis 2008 04:42 |
| Blue Screen problemos | Satman858 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 24 | 4 rugpjūtis 2008 11:06 |
| Temos įrankiai | |
| |