мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Сцреен проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25тх Маы 2008, 05:25
Мембер Гроуп

Када мој рачунар омогућава да искључите монитор искључен, он то ради потпуно нормално, а онда кад идем на пробуди га, ЛЕД-екран само пламти зелено, а затим окрените Ил искључите рачунар и укључите га назад, он пролази кроз нормалан подешавање, али кад трыс производити дневника на екрану то ради исто поново, пробајте пар више времена може радити, али ако се досент сам да га напусте до 24 сата пре него што превише онда ће радити, ово је компјутер проблем или монитора проблема?
Old 25тх Маы 2008, 05:28
Донаторска Група

Ја бих ставио прст на монитор, као што сам сигуран да неће да ради после 24 сати, ако је хардверски проблем, евентуално могли да га пробате другу машину? ако није било поврат или однесите рачунар продавница поправке и замолите их да је тест за вас. Ако они кажу да је то у реду онда је могао бити прегревање графичке карте или само одустајањем.
Old 25тх Маы 2008, 14:47
Мембер Гроуп

КК хвала за информације, а понекад ће се пробудити из своје лудорије израслина сам додатак на мој лаптоп, али не све време
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц