![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Када мој рачунар омогућава да искључите монитор искључен, он то ради потпуно нормално, а онда кад идем на пробуди га, ЛЕД-екран само пламти зелено, а затим окрените Ил искључите рачунар и укључите га назад, он пролази кроз нормалан подешавање, али кад трыс производити дневника на екрану то ради исто поново, пробајте пар више времена може радити, али ако се досент сам да га напусте до 24 сата пре него што превише онда ће радити, ово је компјутер проблем или монитора проблема? |
|
| |||
| |||
| Ја бих ставио прст на монитор, као што сам сигуран да неће да ради после 24 сати, ако је хардверски проблем, евентуално могли да га пробате другу машину? ако није било поврат или однесите рачунар продавница поправке и замолите их да је тест за вас. Ако они кажу да је то у реду онда је могао бити прегревање графичке карте или само одустајањем. |
|
| |||
| |||
| КК хвала за информације, а понекад ће се пробудити из своје лудорије израслина сам додатак на мој лаптоп, али не све време |