az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Ekran sorunlar

Reply

Konu Araçları
Old 25 Nisan 2008, 05:25
Üye Grubu

Default Ekran sorunlar

Bilgisayarım açıldığında, bu tamamen normal yapar ve sonra ne zaman i uyanmak için o kadar gitmek monitörü kapatmak için izin veren, ekranda sadece yeşil bakliyat, ardından il bilgisayarınızı kapatın ve tekrar açın LED, bu normal de geçer kurulumu, ama o, o işe yarayabilecek kez daha deneyin tekrar aynı işi yapar ekranda oturum üretmek için trys, ama eğer dosent Ben de 24 saat önce sonra çalışacaktır it up ayrılmak zorunda, bu bir bilgisayardır problem ya da bir monitör sorunu?
Old 25 Nisan 2008, 05:28
Bağış Grubu

Default Ekran sorunlar

Ben eğer bir donanım sorunu olarak 24 saat sonra muhtemelen başka bir makine üzerinde deneyebilirsiniz işe yaramaz eminim ben monitörde benim parmak koymak istiyorum? biri iade olmayan veya bilgisayar tamircisi götürün ve sizin için test isteyin. Eğer onlar iyi o zaman kartınızı veya grafik aşırı ısınma sadece giving up olabileceğini söylüyorlar.
Old 25 Nisan 2008, 14:47
Üye Grubu

Default Ekran sorunlar

bilgi için kk sayesinde, bazen olur uyan wen i benim laptop fişi onun tuhaflık, ama tüm zaman
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından