менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Екран проблем

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 квітня 2008, 05:25
Член групи

Дозволяючи мій комп'ютер вимкнути монітор, він робить це абсолютно нормально, а потім, коли я йду розбудити його, світлодіодний екран тільки імпульси зеленого, а потім Іл вимкніть комп'ютер та увімкніть його знову, він йде через стандартний установка, але коли він Trys виробляти журналу на екрані, вона робить те ж саме знову, спробуйте ще пару раз може спрацювати, але якщо вона доцент я повинен залишити її теж 24 годин, перш ніж після цього будуть працювати, це комп'ютер Проблема контролю або проблеми?
Old 25 квітня 2008, 05:28
Донор групи

Я поклав руку на мою монітора, тому що я впевнений, що вона не буде працювати після 24 годин, якщо вона апаратно питання, чи міг би ти спробувати його на іншій машині? якщо немає ані повернення грошей або взяти його в майстерню з ремонту комп'ютерів і попросіть їх перевірити його на вас. Якщо вони кажуть, що це штраф, то причина може бути ваша відеокарта перегріву або просто кинути.
Old 25 квітня 2008, 14:47
Член групи

К. Дякую за інформацію, іноді він прокинеться від своєї витівки Вень я підключений до ноутбука, але не весь час
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.