![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Дозволяючи мій комп'ютер вимкнути монітор, він робить це абсолютно нормально, а потім, коли я йду розбудити його, світлодіодний екран тільки імпульси зеленого, а потім Іл вимкніть комп'ютер та увімкніть його знову, він йде через стандартний установка, але коли він Trys виробляти журналу на екрані, вона робить те ж саме знову, спробуйте ще пару раз може спрацювати, але якщо вона доцент я повинен залишити її теж 24 годин, перш ніж після цього будуть працювати, це комп'ютер Проблема контролю або проблеми? |
|
| |||
| |||
| Я поклав руку на мою монітора, тому що я впевнений, що вона не буде працювати після 24 годин, якщо вона апаратно питання, чи міг би ти спробувати його на іншій машині? якщо немає ані повернення грошей або взяти його в майстерню з ремонту комп'ютерів і попросіть їх перевірити його на вас. Якщо вони кажуть, що це штраф, то причина може бути ваша відеокарта перегріву або просто кинути. |
|
| |||
| |||
| К. Дякую за інформацію, іноді він прокинеться від своєї витівки Вень я підключений до ноутбука, але не весь час |