![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам 22 "монитор x2gen Моят WindowsXP и Windows7 приучавам rekognize него. Те казват, че най-висок Рез. е 1600x1200, които тя isn't Опитах се инсталира ми NVidia шофьори, те woudlnt работата по Windows7 но той работи върху WindowsXP и тя все още не работи Всяка помощ??? Също; Имам 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| I wouldnt се тревожи за това. компютъра doesn't разпознае монитора, точно задаване на резолюцията в родния на монитора, което е 1680 x 1050 в зависимост от спецификациите. |
|
| |||
| |||
| на този проблем. Тя не се появи .. е всеки ВЕИ възможно, освен, че една Мисля, че не знае съотношението на моя монитор |
|
| |||
| |||
| т.н. XP имаш най-новото видео драйвери? Наистина те са за XP? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това не е първият път тя се е случило. Това се случи преди, но съм го Той също така се случи в моя Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Деинсталиране и повторно инсталиране, може да оправите проблема. Ако не, може да се наложи да изключите опцията за скриване на видео режима на монитора, не можем да покажем. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Направих и двете И когато аз изключите опцията за скриване на видео режими сложих в обичай, който е 1680 от 1050, той каза, че не успя да Сложих 1600 от 1050 и този най-голям той ще работи по |
|
| |||
| |||
| Звучи като това е монитор проблем. Имате ли друга видео карта, за да опитаме това? |
|
| |||
| |||
| Сигурни ли сте, че видео картата може да показва, че резолюция. Всеки, сякаш нещо, нещо не е наред с монитора и забравяш, че не всички видео карти, може да показва всички решения, независимо от монитора свързани. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не, видео картата е напълно способна да се занимава със резолюция Това не е първият път това се е случило Аз използвани, за да може да направи 1680x1050, а вторият монитор ... но, отколкото когато и построена новата ми шмекерия, той е направил това |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Проблем с разделителна способност на екрана. | spooky123 | Графика на карти & Монитори | 2 | 28 май 2009 г. 14:37 |
| Разделителна способност на екрана в Sims 2 | 4D (Fordy (Форд) Оли | PC & конзолата Gaming | 14 | 16 май 2009 15:08 |
| Вино и разделителна способност на екрана | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 3 | 7 Март 2008 10:58 |
| Разделителна способност на екрана | colinhouse | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 16:38 |
| Екранна резолюция извън диапазона | mooro | Графика на карти & Монитори | 1 | 26 Юни 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |