![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 22 "x2gen monitoru My WindowsXP a Windows7 zvyklý rekognize to. Říká se, že nejvyšší Res. je 1600x1200, které je isnt Zkoušel jsem instalaci moje nVidia ovladače, ale woudlnt práce na Windows7 ale pracoval na WindowsXP a stále nefunguje Pomoc? Také, i 7600GT má EVGA |
|
| |||
| |||
| Já bych strach. počítač doesnt rozpoznat na monitoru, stačí nastavit rozlišení na rodák z monitoru, což je 1680 x 1050 v souladu s parametry. |
|
| |||
| |||
| to je problém. Je neukáže .. má každý res možná s výjimkou, že jeden Myslím, že to neví, je poměr mého monitoru |
|
| |||
| |||
| tak na XP máte nejnovější ovladače video? Určitě jsou pro xp? |
|
| |||
| |||
| Ano, já jsem 100% jistý To není poprvé, to se stalo. Stalo se to dříve, ale já je pevná Také se stalo v mém Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Odinstalujte a znovu-instalaci, může opravit problém. Pokud ne, budete muset vypnout možnost skrytí video režimů monitor nemůže zobrazit. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Udělal jsem jak A když jsem vypnout možnost skrytí video režimů i do vlastní jeden, který byl 1680 do 1050, to jí řekl, že i tak se nepodařilo dát do 1050 a 1600 to je nejvyšší, že by práce na |
|
| |||
| |||
| Zní to, jako je to na monitoru problém. Máte jinou grafickou kartu zkusit to? |
|
| |||
| |||
| Jste si jisti, že grafická karta, která umí zobrazit rozlišení. Každý, zdá se, že to je něco špatného na monitoru a zapomenou, že ne všechny grafické karty může zobrazit všechny rezoluce, bez ohledu na připojeném monitoru. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ne, že video karta je plně schopna zvládnout rozlišení To není poprvé, to se stalo Použil jsem, aby byl schopen udělat 1680x1050 a druhý monitor ... ale než když jsem vybudoval můj nový plošinu, že se to |