![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα 22 "x2gen παρακολουθεί My WindowsXP και Windows7 συνηθίζει rekognize αυτό. Λένε ότι το υψηλότερο Res. είναι 1600x1200 οποία isn't Προσπάθησα εγκατάσταση μου nVidia οδηγούς, που woudlnt εργασίες για Windows7 αλλά θα εργαστεί για WindowsXP και ακόμα δεν λειτούργησε Κάθε βοήθεια;;; Επίσης? Έχω μια 7600GT ΕΒΓΑ |
|
| |||
| |||
| i wouldnt ανησυχείς. doesn't αναγνωρίζουν τον υπολογιστή, η οθόνη, μόνο που το ψήφισμα κατά τη μητρική της οθόνης, το οποίο είναι 1680 x 1050, σύμφωνα με τις προδιαγραφές. |
|
| |||
| |||
| thats το πρόβλημα. Δεν εμφανίζεται .. res έχει κάθε δυνατή εκτός από το γεγονός ότι μία Νομίζω ότι δεν γνωρίζει την αναλογία μου παρακολουθεί |
|
| |||
| |||
| κ.ο.κ. XP έχετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης οθόνης; εξασφαλίσουμε ότι θα είναι για xp; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη. Συνέβη πριν αλλά αυτό που καθορίζεται Επίσης, μου συνέβη στο Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, θα μπορούσε να το διορθώσει. Εάν δεν είναι, ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε την επιλογή για την απόκρυψη των τρόπων βίντεο δεν μπορεί να παρακολουθεί την οθόνη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το έκανα δύο και όταν απενεργοποιήσετε την επιλογή για απόκρυψη βίντεο τρόπων i τεθεί σε έθιμο το οποίο ήταν 1680 με 1050, δήλωσε ότι απέτυχε έτσι έβαλα 1050 και 1600 από τα υψηλότερα thats θα εργασίες για την |
|
| |||
| |||
| Ήχοι όπως είναι η παρακολούθηση του προβλήματος. Έχετε άλλη κάρτα οθόνης για να δοκιμάσω αυτό; |
|
| |||
| |||
| Είσαι σίγουρος ότι η κάρτα οθόνης μπορεί να εμφανίζει αυτό το ψήφισμα. Όλοι φαίνεται να πράγμα είναι κάτι λάθος με το να παρακολουθούν και να ξεχνάμε ότι όλες οι κάρτες οθόνης δεν μπορεί να εμφανίσει όλα τα ψηφίσματά του, ανεξάρτητα από την παρακολούθηση συνδέονται. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Οχι, η κάρτα οθόνης σας είναι εντελώς σε θέση να χειρίζονται το ψήφισμα Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι σε θέση να κάνει το 1680x1050 και το δεύτερο παρακολουθεί ... αλλά όταν θα κατασκευαστεί από τη νέα μου εξέδρας, θα το έκανε αυτό |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης. | spooky123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 28 Μαΐου 2009 14:37 |
| Η ανάλυση οθόνης στο Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & Console Gaming | 14 | 16η Μαΐου 2009 15:08 |
| Οίνος και ανάλυση οθόνης | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 7η Μαρ 2008 10:58 |
| Η ανάλυση οθόνης | colinhouse | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 29 Δεκ. 2007 16:38 |
| Οθόνης εκτός ορίων | mooro | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 26 Ιουν 2007 13:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |