![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja imam 22 "monitor x2gen Moj WindowsXP i Windows7 navika rekognize ga. Kažu najviše Res. 1600x1200 je što ga nije JA pokušao nVidia driveri instaliraju moj, oni woudlnt rad na Windows7 ali to su radili na WindowsXP i Internet pa ipak nije 'funkcionirati Bilo kakva pomoć? Također, imam 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| I wouldnt brinite o tome. računalo se prepoznaje monitor, samo postavite na native rezoluciji od monitora, koji je 1680 x 1050 prema naočale. |
|
| |||
| |||
| taj problem. It doesn't show up .. ima svaki res moguće, osim da je jedan Mislim da to ne znam omjer moj monitor |
|
| |||
| |||
| tako na XP imate najnovije drivere video? Svakako da su za xp? |
|
| |||
| |||
| Da, ja sam 100% siguran Ovo nije prvi put da se desilo. To se dogodilo prije nego JA čvrst Internet Također se desilo u mom Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Deinstalirati i ponovno instalirati, možda popravili taj problem. Ako ne, možda ćete morati isključiti opciju za skrivanje video modovi monitor ne može prikazati. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja sam oba i kad sam isključiti opciju za skrivanje video modovi i stavili u jedan običaj, koji je 1680 po 1050, on je rekao da nije tako da sam stavio 1050 i 1600 po najvišim taj Internet će raditi na |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao da je to monitor je problem. Imate li neki drugi video-karticu za probati ovo? |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da je video kartica koja može prikazati rezolucije. Svatko nešto što izgleda kao da je u redu sa monitora i zaboravljajući da nije sve video kartica može prikazati sve odluke, bez obzira na monitor spojen. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne, video kartica je u potpunosti sposobna rukovanje razlučivost Ovo nije prvi put je to dogodilo JA naviknut biti u mogućnosti to učiniti i drugi 1680x1050 monitor ... ali od kada sam sagradio moj novi lažirati, ona je to učinila |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Problem s rezolucijom ekrana. | spooky123 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. svibanj 2009 14:37 |
| Screen Resolution u Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konzole Igre | 14 | 16. svibanj 2009 15:08 |
| Vino i Screen Resolution | ashaiba | Linux OS i alternativna | 3 | 7. ožujak 2008 10:58 |
| Screen Resolution | colinhouse | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 16:38 |
| Rezolucija zaslona je izvan raspona | mooro | Graphics Cards & Monitors | 1 | 26. lipnja 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |