kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Képernyő felbontása nem stimmel

Reply

Téma eszközök
Old Január 17, 2009, 16:29
Csoport tagja

Default Képernyő felbontása nem stimmel

Nekem van egy 22 "monitor x2gen

Saját WindowsXP és Windows7 szokás rekognize ki.
Azt mondják, a legmagasabb Res. 1600x1200 van, amely isnt

Megpróbáltam én nVidia illesztőprogramok telepítését, akkor woudlnt munka Windows7 de dolgozott WindowsXP és még mindig nem működik

Any help???

Is, van egy 7600GT EVGA
Old Január 17, 2009, 20:31
Csoport tagja

i akar aggódj. A számítógép doesnt felismerni a monitort, csak meg a natív felbontás a monitor, ami 1680 x 1050 szerint a szemüveg.
Old Január 17, 2009, 21:02
Csoport tagja

amit a probléma. Ez nem derül ki .. res, hogy minden lehetséges, kivéve, hogy az egyik

Azt hiszem, nem tudja, ez az arány az én monitor
Old Január 17, 2009, 21:15
Csoport tagja

így az XP van-e a legújabb videót, vezetők? Biztos vannak az xp?
Old Január 17, 2009, 21:23
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by ilop12 View Post
így az XP van-e a legújabb videót, vezetők? Biztos vannak az xp?
Igen, én vagyok 100% biztos

Nem ez az első alkalom, hogy úgy történt. Ezt megelőzően történt, de ez fix

Arra is történt az én Ubuntu
Old Január 19 2009, 12:38
Csoport tagja

Távolítsa el és telepítse újra, hogy orvosolja a problémát. Ha nem, akkor lehetséges, hogy kapcsolja ki a lehetőséget rejtő videó mód a monitor nem képes megjeleníteni.
Old Január 19, 2009, 21:09
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Razer View Post
Távolítsa el és telepítse újra, hogy orvosolja a problémát. Ha nem, akkor lehetséges, hogy kapcsolja ki a lehetőséget rejtő videó mód a monitor nem képes megjeleníteni.

Én is
és mikor kapcsolja ki a lehetőséget rejtő videó mód i létrehozni, amely az egyéni 1680 a 1050 volt, azt mondta, hogy nem így tettem 1600 a 1050 és amit ez a legnagyobb munka
Old Január 22, 2009, 22:09
Csoport tagja

Úgy hangzik, mintha ez a monitor probléma. Van egy másik videó kártyát próbálja meg ezt?
Old Január 25, 2009, 11:57
Új tag Csoport

Biztos benne, hogy a video kártya képes megjeleníteni, hogy a felbontás. Mindenki úgy tűnik, hogy valami rossz dolog a monitort, és elfelejti, hogy nem minden videó kártya képes megjeleníteni az összes felbontást, függetlenül a monitor csatlakozik.
Old Január 25, 2009, 12:31
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by everydaygeek View Post
Biztos benne, hogy a video kártya képes megjeleníteni, hogy a felbontás. Mindenki úgy tűnik, hogy valami rossz dolog a monitort, és elfelejti, hogy nem minden videó kártya képes megjeleníteni az összes felbontást, függetlenül a monitor csatlakozik.

Nem, a video kártya teljesen képes kezelése a felbontás

Nem ez az első alkalom, ez megtörtént

Régen ahhoz, hogy ezt az 1680x1050, és a második monitor ...

de mint mikor épült az új ruha, akkor meg ez a
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! Probléma a képernyő felbontását. spooky123 Grafikus kártyák és monitorok 2 28. május 2009 14:37
Képernyőfelbontás a Sims 2 4D (Fordy (Ford) Ollie PC és konzol játékok 14 16. május 2009 15:08
Bor és Screen Resolution ashaiba Linux és OS Alternatív 3 7. március 2008 10:58
Képernyőfelbontás colinhouse A Windows operációs rendszerek 1 29. december 2007 16:38
Képernyő felbontása túl nagy mooro Grafikus kártyák és monitorok 1 26. június 2007 13:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.