![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy 22 "monitor x2gen Saját WindowsXP és Windows7 szokás rekognize ki. Azt mondják, a legmagasabb Res. 1600x1200 van, amely isnt Megpróbáltam én nVidia illesztőprogramok telepítését, akkor woudlnt munka Windows7 de dolgozott WindowsXP és még mindig nem működik Any help??? Is, van egy 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| i akar aggódj. A számítógép doesnt felismerni a monitort, csak meg a natív felbontás a monitor, ami 1680 x 1050 szerint a szemüveg. |
|
| |||
| |||
| amit a probléma. Ez nem derül ki .. res, hogy minden lehetséges, kivéve, hogy az egyik Azt hiszem, nem tudja, ez az arány az én monitor |
|
| |||
| |||
| így az XP van-e a legújabb videót, vezetők? Biztos vannak az xp? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem ez az első alkalom, hogy úgy történt. Ezt megelőzően történt, de ez fix Arra is történt az én Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Távolítsa el és telepítse újra, hogy orvosolja a problémát. Ha nem, akkor lehetséges, hogy kapcsolja ki a lehetőséget rejtő videó mód a monitor nem képes megjeleníteni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én is és mikor kapcsolja ki a lehetőséget rejtő videó mód i létrehozni, amely az egyéni 1680 a 1050 volt, azt mondta, hogy nem így tettem 1600 a 1050 és amit ez a legnagyobb munka |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mintha ez a monitor probléma. Van egy másik videó kártyát próbálja meg ezt? |
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy a video kártya képes megjeleníteni, hogy a felbontás. Mindenki úgy tűnik, hogy valami rossz dolog a monitort, és elfelejti, hogy nem minden videó kártya képes megjeleníteni az összes felbontást, függetlenül a monitor csatlakozik. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem, a video kártya teljesen képes kezelése a felbontás Nem ez az első alkalom, ez megtörtént Régen ahhoz, hogy ezt az 1680x1050, és a második monitor ... de mint mikor épült az új ruha, akkor meg ez a |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Probléma a képernyő felbontását. | spooky123 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 28. május 2009 14:37 |
| Képernyőfelbontás a Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC és konzol játékok | 14 | 16. május 2009 15:08 |
| Bor és Screen Resolution | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 3 | 7. március 2008 10:58 |
| Képernyőfelbontás | colinhouse | A Windows operációs rendszerek | 1 | 29. december 2007 16:38 |
| Képernyő felbontása túl nagy | mooro | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 26. június 2007 13:31 |
| Téma eszközök | |
| |