![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 22 "x2gen לפקח אזור WindowsXP ו Windows7 wont rekognize זה. הם אומרים את מיל 'הגבוה ביותר. היא 1600x1200 בה isn't ניסיתי להתקין את מנהלי ההתקן של nvidia, שהם woudlnt עבודה ב Windows7 אבל זה עבד ב WindowsXP וזה עדיין לא עובד כל עזרה? כמו כן, יש לי 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| אני wouldnt תדאג. המחשב מזהה את doesn't בקרה, פשוט בחר את הפתרון בבית דובר של בקרה, אשר הוא 1680 x 1050 על פי מפרט. |
|
| |||
| |||
| thats הבעיה. זה לא מופיע .. יש לו כל פרט אפשרי, כי מיל אחד אני חושב שהוא לא יודע את יחס לי את המסך |
|
| |||
| |||
| הלאה XP האם יש לך את מנהלי ההתקן העדכניים וידאו? בטוח הם עבור XP? |
|
| |||
| |||
| כן, אני בטוח 100% זו לא הפעם הראשונה שזה קרה. זה קרה בעבר אבל תיקנו את זה זה גם קרה לי Ubuntu |
|
| |||
| |||
| הסרת התקנה או להתקין מחדש, עשוי לפתור את הבעיה. אם לא, ייתכן שיהיה עליך לכבות את אפשרות הווידאו מסתיר את המצבים לא יכול לפקח המוצגים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
עשיתי את שניהם וכאשר אני לכבות את אפשרות הסתרה הווידאו מצבים שמתי ב מותאם אישית אחד שהיה 1680 לפי 1050, הוא אמר את זה כל כך נכשל שמתי 1050 ו 1600 על ידי thats הגבוה ביותר היה לעבוד על זה |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו זה של לנטר את הבעיה. האם יש לך כרטיס וידאו אחר כדי לנסות את זה? |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח כי כרטיס המסך יכול להציג את הפתרון. נראה כי כל אדם הוא דבר משהו לא בסדר עם לפקח על שוכחת כי לא כל כרטיסי הווידאו יכולים להציג את כל החלטות ללא תלות לפקח מחובר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לא, כרטיס הווידאו אינו מסוגל completly הטיפול ההחלטה זו לא הפעם הראשונה זה קרה אני היה אמור להיות מסוגל לעשות את 1680x1050 והשני לפקח ... אך כאשר אני בנוי מ החדש שלי חבל, הוא עשה את זה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! הבעיה עם רזולוציית המסך. | spooky123 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -28 במאי 2009 14:37 |
| רזולוציית מסך ב-Sims 2 | 4d (Fordy (פורד) אולי | PC & קונסולת משחקים | 14 | 16th מאי 2009 15:08 |
| יין ו רזולוציית מסך | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 7 מרץ 2008 10:58 |
| רזולוציית מסך | colinhouse | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 29 דצמבר 2007 16:38 |
| רזולוציית מסך מחוץ לטווח | mooro | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 26 יוני 2007 13:31 |
| שרשרת כלים | |
| |