![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu 22 "monitorius x2gen Mano WindowsXP ir Windows7 papratimas rekognize jį. Sakoma, kad didžiausias Res. yra 1600x1200 kurioje forget Bandžiau įdiegti Mano nVidia, jie woudlnt darbo Windows7 bet jis dirbo WindowsXP ir ji vis dar neveikia Any help? Be to, turiu EVGA 7600GT |
|
| |||
| |||
| I wouldnt worry about it. kompiuteris doesnt pripažįsta stebėti, ką tik rezoliucijos bent monitoriaus, kuris yra 1680 x 1050 pagal specifikacijas gimtoji. |
|
| |||
| |||
| Thats problema. Jis nerodo .. ji turi res kas įmanoma negu vienas Manau, kad jis nežino apie mano monitorių santykis |
|
| |||
| |||
| tt XP turite naujausią vaizdo tvarkykles? tikrai jie yra Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai ne pirmą kartą jis įvyko. Tai atsitiko prieš bet aš fixed it Taip pat nutiko mano Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Pašalinti ir iš naujo įdiegti, galėtų išspręsti šią problemą. Jei ne, jums gali reikėti išjungti ir paslėpti vaizdo režimai monitorius negali rodyti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš ir ir kai aš išjungti ir paslėpti vaizdo režimai galiu pateikti pagal užsakymą, kuri buvo 1680 1.050 galimybe, ji sakė, kad tai nepavyko todėl galiu pateikti 1600 1050 ir thats aukščiausios tai darbas |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip tai monitoriaus problema. Ar turite kitą vaizdo plokštę išbandyti šią? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs tikri, kad vaizdo plokštė gali rodyti, kad rezoliucijos. Kiekvienas, atrodo, kad dalykas, kad kažkas yra negerai su ekranu ir pamirštant, kad ne visos vaizdo plokštės negali rodyti visus rezoliuciją, nepriklausomai nuo monitoriaus prijungtas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ne, vaizdo plokštė completly gebančios valdyti rezoliucija Tai ne pirmą kartą tai įvyko I used to galima daryti 1680x1050 ir antrą monitorių ... bet ne tada, kai aš pastatė savo naują platformą, ji tai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Problema su ekrano. | spooky123 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Gegužė 28, 2009 14:37 |
| Screen Resolution į The Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konsolės Žaidimai | 14 | Gegužė 16, 2009 15:08 |
| Vynas ir "Ekrano" | ashaiba | Linux & Alternative OS | 3 | Kovas 7, 2008 10:58 |
| Ekrano skyra | colinhouse | Windows "operacinės sistemos | 1 | 29 gruodis 2007 16:38 |
| Raiška out of range | mooro | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 26, 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |