![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir 22 "x2gen kontrolēt Mans WindowsXP un windows7 paradis rekognize to. Viņi saka augstāko Res. ir 1600x1200 ko tā isn't Es mēģināju uzstādīt mans nVidia draiveri, viņi woudlnt darbu windows7 bet tā strādāja ar WindowsXP un tas joprojām nestrādāja Any help? Turklāt, man ir 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| i wouldnt worry about it. dators doesn't atzīst monitoru, tikko noteikts rezolūciju native monitoru, kas ir 1680 x 1050 saskaņā ar specs. |
|
| |||
| |||
| thats problēmu. Tas neparādās .. tas ir iespējams katru res izņemot gadījumus, kad Es domāju, ka tā nezina attiecība pret manu monitoru |
|
| |||
| |||
| utt XP jums ir jaunākās video draiveri? ka tie ir uz xp? |
|
| |||
| |||
| Jā, es esmu 100% pārliecināts Šī nav pirmā reize tā ir noticis. Tas notika agrāk, bet es noteikti to Tā arī ir noticis manā Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Atinstalēt un re-install, varētu noteikt problēmu. Ja ne, varat izslēgt iespēju slēpjas video režīmi monitors nevar parādīt. |
|
| |||
| |||
| Quote:
I did gan un kad es izslēgt iespēju slēpšana video režīmi man viena pasūtījuma, kas tika 1.680 līdz 1050, tas teica, ka neesot tik man 1.600 līdz 1050, Tas ir augstākais tas darbs |
|
| |||
| |||
| Līdzīgi kā tas ir monitora problēma. Vai jums ir cits video kartes jāmēģina šīs? |
|
| |||
| |||
| Vai esi pārliecināts, ka video karte var attēlot šo rezolūciju. Visiem šķiet kaut kaut kas nav kārtībā ar uzraudzīt un aizmirst, ka ne visas video kartes var parādīt visas izšķirtspējas neatkarīgi uzrauga saistīts. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nē, video karte ir completly spēj izturēt rezolūcija Šī nav pirmā reize tas ir noticis Es kādreiz spēj izdarīt 1680x1050 un otro monitoru ... bet nekā kad es uzbūvēta manu jauno platformu tā izdarīja |
![]() |
|
| Bookmarks |