rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Rozdzielczość ekranu nie prawo

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 stycznia 2009, 16:29
Członek grupy

Default Rozdzielczość ekranu nie prawo

Mam 22 "monitor x2gen

Moje WindowsXP i Windows7 wont to rekognize.
Mówią najwyższych Res. jest 1600x1200, które isnt

Próbowałem instalacji sterowników nVidii moje one woudlnt pracy na Windows7 ale pracował nad WindowsXP i nadal nie działa

Any help?

Również; Mam 7600GT EVGA
Old 17 stycznia 2009, 20:31
Członek grupy

I wouldnt worry about it. doesnt komputer rozpoznaje monitor, wystarczy ustawić rozdzielczość na rodzimej z monitora, która jest 1680 x 1050, zgodnie z specyfikacją.
Old 17 stycznia 2009, 21:02
Członek grupy

thats problemu. Nie pojawiają się .. to co res możliwe chyba że jeden

Myślę, że nie wie, stosunek mi monitor
Old 17 stycznia 2009, 21:15
Członek grupy

tak na XP czy masz najnowsze sterowniki wideo? , czy są one dla xp?
Old 17 stycznia 2009, 21:23
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by ilop12 View Post
tak na XP czy masz najnowsze sterowniki wideo? , czy są one dla xp?
Tak, jestem w 100% pewny

To nie pierwszy raz tak się zdarzyło. Stało się to przed, ale ja to ustalone

IT też się stało w moim Ubuntu
Old 19 stycznia 2009, 12:38
Członek grupy

Odinstaluj i ponownie zainstalować, może rozwiązać problem. Jeśli nie, możesz mieć, aby wyłączyć opcję ukrywania trybów wideo monitor nie może wyświetlić.
Old 19 stycznia 2009, 21:09
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Razer View Post
Odinstaluj i ponownie zainstalować, może rozwiązać problem. Jeśli nie, możesz mieć, aby wyłączyć opcję ukrywania trybów wideo monitor nie może wyświetlić.

Zrobiłem zarówno
i kiedy wyłączyć opcję ukrywania trybów wideo i umieszczone w niestandardowym, z których jedna została 1680 przez 1050, powiedział, że to nie tak i umieścić 1600 x 1050 i thats najwyższy to prace nad
Old 22 stycznia 2009, 22:09
Członek grupy

Sounds like it's monitora problemu. Czy masz innego karty graficznej, aby spróbować tego?
Old 25 stycznia 2009, 11:57
Nowe państwa grupy

Czy jesteś pewien, że karta graficzna może wyświetlić tej rezolucji. Każdy wydaje się rzeczą coś jest nie tak z monitora i zapominając, że nie wszystkie karty graficzne mogą wyświetlać wszystkie uchwały, bez względu na monitor podłączony.
Old 25 stycznia 2009, 12:31
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by everydaygeek View Post
Czy jesteś pewien, że karta graficzna może wyświetlić tej rezolucji. Każdy wydaje się rzeczą coś jest nie tak z monitora i zapominając, że nie wszystkie karty graficzne mogą wyświetlać wszystkie uchwały, bez względu na monitor podłączony.

Nie, karta graficzna jest completly obsługiwać rozdzielczość

To nie pierwszy raz to się stało

Kiedyś, aby móc wykonać 1680x1050 i drugiego monitora ...

ale od kiedy zbudował mój nowy rig on to zrobił
Reply

Register

Zakładki