![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam 22 "monitor x2gen Moje WindowsXP i Windows7 wont to rekognize. Mówią najwyższych Res. jest 1600x1200, które isnt Próbowałem instalacji sterowników nVidii moje one woudlnt pracy na Windows7 ale pracował nad WindowsXP i nadal nie działa Any help? Również; Mam 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| I wouldnt worry about it. doesnt komputer rozpoznaje monitor, wystarczy ustawić rozdzielczość na rodzimej z monitora, która jest 1680 x 1050, zgodnie z specyfikacją. |
|
| |||
| |||
| thats problemu. Nie pojawiają się .. to co res możliwe chyba że jeden Myślę, że nie wie, stosunek mi monitor |
|
| |||
| |||
| tak na XP czy masz najnowsze sterowniki wideo? , czy są one dla xp? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
To nie pierwszy raz tak się zdarzyło. Stało się to przed, ale ja to ustalone IT też się stało w moim Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Odinstaluj i ponownie zainstalować, może rozwiązać problem. Jeśli nie, możesz mieć, aby wyłączyć opcję ukrywania trybów wideo monitor nie może wyświetlić. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Zrobiłem zarówno i kiedy wyłączyć opcję ukrywania trybów wideo i umieszczone w niestandardowym, z których jedna została 1680 przez 1050, powiedział, że to nie tak i umieścić 1600 x 1050 i thats najwyższy to prace nad |
|
| |||
| |||
| Sounds like it's monitora problemu. Czy masz innego karty graficznej, aby spróbować tego? |
|
| |||
| |||
| Czy jesteś pewien, że karta graficzna może wyświetlić tej rezolucji. Każdy wydaje się rzeczą coś jest nie tak z monitora i zapominając, że nie wszystkie karty graficzne mogą wyświetlać wszystkie uchwały, bez względu na monitor podłączony. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie, karta graficzna jest completly obsługiwać rozdzielczość To nie pierwszy raz to się stało Kiedyś, aby móc wykonać 1680x1050 i drugiego monitora ... ale od kiedy zbudował mój nowy rig on to zrobił |
![]() |
|
| Zakładki |