mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Rezoluţia ecranului nu dreptul de

Reply

Thread Tools
Old 17 ianuarie 2009, 16:29
Grupul de stat

Default Rezoluţia ecranului nu dreptul de

Eu am un 22 "x2gen monitor

My WindowsXP Windows7 şi obiceiul rekognize acesta.
Se spune că cea mai mare Res. este de 1600x1200 pe care le-isnt

Am incercat instalarea de drivere nVidia mea, acestea woudlnt lucru pe Windows7 dar a mers pe WindowsXP şi ea încă nu au de lucru

Orice ajutor???

De asemenea, am o 7600GT EVGA
Old 17 ianuarie 2009, 20:31
Grupul de stat

wouldnt i face griji. computer doesnt recunoaşte monitor, doar setat la rezoluţia nativă a monitorului, care este de 1680 x 1050 în conformitate cu specificaţiile.
Old 17 ianuarie 2009, 21:02
Grupul de stat

Thats problema. Ea nu apar .. le-a fiecare res posibil cu excepţia faptului că un

Eu cred că nu ştie, raportul de monitorizare a mea
Old 17 ianuarie 2009, 21:15
Grupul de stat

deci pe XP aveţi cele mai recente drivere video? sigur că ei sunt pentru xp?
Old 17 ianuarie 2009, 21:23
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de ilop12 View Post
deci pe XP aveţi cele mai recente drivere video? sigur că ei sunt pentru xp?
Da, eu sunt 100% sigur

Aceasta nu este prima dată când sa întâmplat. Ea s-a întâmplat înainte, dar am reparat-o

De asemenea, s-a întâmplat în Ubuntu
Old 19 ianuarie 2009, 12:38
Grupul de stat

Uninstall şi re-a instala, ar putea rezolva problema. Dacă nu, s-ar putea să aibă pentru a dezactiva opţiunea video pentru a le ascunde moduri de a monitoriza nu poate afişa.
Old 19 ianuarie 2009, 21:09
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Razer View Post
Uninstall şi re-a instala, ar putea rezolva problema. Dacă nu, s-ar putea să aibă pentru a dezactiva opţiunea video pentru a le ascunde moduri de a monitoriza nu poate afişa.

Am facut ambele
şi, atunci când i a dezactiva opţiunea video pentru a le ascunde moduri i pune în personalizat un 1680 care a fost de 1050, acesta a spus că nu a reuşit, aşa că am pus 1600 de thats 1050 şi cea mai mare s-ar lucra la
Old 22 ianuarie 2009, 22:09
Grupul de stat

Se pare ca e problema de monitor. Aveţi o altă placă video pentru a încerca acest lucru?
Old 25 ianuarie 2009, 11:57
Noile state Group

Sunteţi sigur că video card poate afişa rezoluţia respectivă. Toată lumea pare să lucru este ceva în neregulă cu monitorul şi a uita că nu toate plăcile video pot afişa toate rezoluţiile indiferent de monitor conectat.
Old 25 ianuarie 2009, 12:31
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de everydaygeek View Post
Sunteţi sigur că video card poate afişa rezoluţia respectivă. Toată lumea pare să lucru este ceva în neregulă cu monitorul şi a uita că nu toate plăcile video pot afişa toate rezoluţiile indiferent de monitor conectat.

Nu, de placă video este complet capabil de a manipula cu rezoluţia

Aceasta nu este prima dată când acest lucru sa întâmplat

Am folosit pentru a fi in stare sa o fac de 1680x1050 şi cel de-al doilea monitor ...

dar, decât atunci când am construit noua mea echipa, el a făcut asta
Reply

Register

Marcaje