![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am un 22 "x2gen monitor My WindowsXP Windows7 şi obiceiul rekognize acesta. Se spune că cea mai mare Res. este de 1600x1200 pe care le-isnt Am incercat instalarea de drivere nVidia mea, acestea woudlnt lucru pe Windows7 dar a mers pe WindowsXP şi ea încă nu au de lucru Orice ajutor??? De asemenea, am o 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| wouldnt i face griji. computer doesnt recunoaşte monitor, doar setat la rezoluţia nativă a monitorului, care este de 1680 x 1050 în conformitate cu specificaţiile. |
|
| |||
| |||
| Thats problema. Ea nu apar .. le-a fiecare res posibil cu excepţia faptului că un Eu cred că nu ştie, raportul de monitorizare a mea |
|
| |||
| |||
| deci pe XP aveţi cele mai recente drivere video? sigur că ei sunt pentru xp? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Aceasta nu este prima dată când sa întâmplat. Ea s-a întâmplat înainte, dar am reparat-o De asemenea, s-a întâmplat în Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Uninstall şi re-a instala, ar putea rezolva problema. Dacă nu, s-ar putea să aibă pentru a dezactiva opţiunea video pentru a le ascunde moduri de a monitoriza nu poate afişa. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Am facut ambele şi, atunci când i a dezactiva opţiunea video pentru a le ascunde moduri i pune în personalizat un 1680 care a fost de 1050, acesta a spus că nu a reuşit, aşa că am pus 1600 de thats 1050 şi cea mai mare s-ar lucra la |
|
| |||
| |||
| Se pare ca e problema de monitor. Aveţi o altă placă video pentru a încerca acest lucru? |
|
| |||
| |||
| Sunteţi sigur că video card poate afişa rezoluţia respectivă. Toată lumea pare să lucru este ceva în neregulă cu monitorul şi a uita că nu toate plăcile video pot afişa toate rezoluţiile indiferent de monitor conectat. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu, de placă video este complet capabil de a manipula cu rezoluţia Aceasta nu este prima dată când acest lucru sa întâmplat Am folosit pentru a fi in stare sa o fac de 1680x1050 şi cel de-al doilea monitor ... dar, decât atunci când am construit noua mea echipa, el a făcut asta |
![]() |
|
| Marcaje |