![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám 22 "x2gen monitora My WindowsXP a Windows7 zvyknutý rekognize to. Hovorí sa, že najvyššie Res. je 1600x1200, ktoré je isnt Zkoušel jsem inštaláciu moje nVidia ovládače, ale woudlnt práce na Windows7 ale pracoval na WindowsXP a stále nefunguje Pomoc? Tiež, aj 7600GT má EVGA |
|
| |||
| |||
| Já bych strach. počítač doesnt rozpoznať na monitore, stačí nastaviť rozlíšenie na rodák z monitora, čo je 1680 x 1050 v súlade s parametrami. |
|
| |||
| |||
| to je problém. Je neukáže .. má každý res možno s výnimkou, že jeden Myslím, že to nevie, je pomer môjho monitora |
|
| |||
| |||
| tak na XP máte najnovšie ovládače video? Určite sú pre xp? |
|
| |||
| |||
| Áno, já jsem 100% istý To nie je prvýkrát, to sa stalo. Stalo sa to skôr, ale já je pevná Tiež sa stalo v mojom Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Odinštalujte a znovu-inštaláciu, môže opraviť problém. Ak nie, budete musieť vypnúť možnosť skrytia video režimov monitor nemôže zobraziť. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Urobil som ako A keď som vypnúť možnosť skrytia video režimov aj do vlastnej jeden, ktorý bol 1680 do 1050, to mu povedal, že aj tak sa nepodarilo dať do 1050 a 1600 to je najvyššia, že práca na |
|
| |||
| |||
| Znie to, ako je to na monitore problém. Máte inú grafickú kartu skúsiť to? |
|
| |||
| |||
| Ste si istí, že grafická karta, ktorá dokáže zobraziť rozlíšenie. Každý, zdá sa, že to je niečo zlé na monitore a zabudnú, že nie všetky grafické karty môže zobraziť všetky rezolúcie, bez ohľadu na pripojenom monitore. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nie, že video karta je plne schopná zvládnuť rozlíšenie To nie je prvýkrát, to sa stalo Použil som, aby bol schopný urobiť 1680x1050 a druhý monitor ... ale ako keď som vybudoval môj nový plošinu, že sa to |