![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја имам 22 "монитор кс2ген Мој УиндоусКСП и Уиндоус7 навика рекогнизе га. Кажу највише Рес. 1600кс1200 је што га није ЈА суђен НВИДИА дривер инсталирају мој, они уоудлнт рад на Уиндоус7 али то су радили на УиндоусКСП и Интернет па ипак није 'посао Било каква помоћ? Такође, имам 7600ГТ ЕВГА |
|
| |||
| |||
| И уоулднт брините о томе. рачунар се препознаје монитор, само поставите на нативе резолуцији од монитора, који је 1680 кс 1050 према наочаре. |
|
| |||
| |||
| тај проблем. Ит доесн'т схоу уп .. има сваки рес могуће, осим да је један Мислим да то не знам омјер мој монитор |
|
| |||
| |||
| тако на КСП имате најновије дривер видео? Свакако да су за ксп? |
|
| |||
| |||
| Да, ја сам 100% сигуран Ово није први пут да се десило. То се догодило пре него ЈА поправљен Интернет Такође се десило у мом Убунту |
|
| |||
| |||
| Деинсталирам и поново инсталирате, можда поправили тај проблем. Ако не, можда ћете морати да искључите опцију за сакривање видео модови монитор не може приказати. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам оба и кад сам искључити опцију за сакривање видео модови и ставили у један обичај, који је 1680 по 1050, он је рекао да није тако да сам ставио 1050 и 1600 по највишим тај то ће радити на |
|
| |||
| |||
| Звучи као да је то монитор је проблем. Имате ли неки други видео-картицу за пробати ово? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли сигурни да је видео картица која може да прикаже резолуције. Свако нешто што изгледа као да је у реду са монитора и заборављајући да није све видео картица може приказати све одлуке, без обзира на монитор спојен. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не, видео картица је у потпуности способна руковање резолуција Ово није први пут је то догодило ЈА навикнут бити у могућности то учинити и други 1680кс1050 монитор ... али од када сам саградио мој нови лажирати, она је то учинила |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ! Проблем са резолуцијом екрана. | споокы123 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 28 мај 2009 14:37 |
| Сцреен Ресолутион у Симс 2 | 4Д (Форды (Форд) Оллие | ПЦ & конзоле Игре | 14 | 16 мај 2009 15:08 |
| Вино и Сцреен Ресолутион | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 7 март 2008 10:58 |
| Сцреен Ресолутион | цолинхоусе | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 29 децембар 2007 16:38 |
| Резолуција екрана је изван опсега | Мооре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 26. јуна 2007 13:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |