![]() |
|
| |||
| |||
| Ben 22 "x2gen sahip monitör Benim WindowsXP ve Windows7 bu rekognize alışkanlık. Bunlar en yüksek Arş söylüyorlar. 1600x1200 bu isnt olduğunu Ben Windows7 üzerinde, bunlar woudlnt iş benim nVidia sürücüleri yüklemeyi denedim ama WindowsXP üzerinde çalışmış ve hala işe yaramadı Any help? Ayrıca, ben bir 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| Bu konuda I wouldnt endişeleniyorum. bilgisayar doesnt, sadece bir 1680 x 1050 ve özellikleri göre monitör, en doğal en çözünürlüğü ayarlamak monitör farkındayız. |
|
| |||
| |||
| Sorun şu. Bu .. görünür değil bunun dışında her şey mümkün olduğu için bir Bunu benim monitörün oranı bilmiyor düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Bunu XP en son video sürücüleri var mı? emin onlar XP için? |
|
| |||
| |||
| Evet, ben% 100 eminim Bu da oldu ilk defa değil. Daha önce oldu ama sabit Ayrıca benim Ubuntu oldu |
|
| |||
| |||
| Kaldırın ve yeniden, bu sorunu çözmek de yükleyin. Bu monitör görüntüleyemez video modları için gizleme seçeneği kapatmak için olabilir Eğer değilse. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Her ikisini de yaptım ve ne zaman i olan 1680 1050 tarafından video modları ben özel bir koymak için gizleme seçeneği kapatırsanız, o öylesine i 1050 ile 1600 koyun ve üzerinde çalışacak yüksek şu başarısız dedi |
|
| |||
| |||
| Gibi monitör's problem geliyor. Bunu denemek için başka bir ekran kartı var mı? |
|
| |||
| |||
| Bu ekran kartı bu çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz emin misiniz. Herkes bir şey görünüyor monitör yanlış olan ve tüm ekran kartları da monitör bağlı tüm kararlar görüntüleyebilir unutuyorsun. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hayır, ekran kartı tamamen çözümü kullanma yeteneğine sahip Bu şey oldu ilk defa değil Ben 1680x1050 ve ikinci monitör yapabilmek için kullanılır ... ama daha ne zaman yeni teçhizat yapılmış, bu yaptı |
![]() |
|
| Bookmarks |