менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Роздільна здатність не праві

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 січня 2009, 16:29
Член групи

У мене є 22 "моніторі x2gen

Моя WindowsXP і Windows7 звичай rekognize його.
Вони кажуть, що високі Res. є 1600x1200 якої вона хіба

Після установки драйвера NVidia мій, вони woudlnt робота по Windows7 але він працював на WindowsXP і до цих пір не працює

Будь-яка допомога??

Крім того, у мене є 7600GT EVGA
Old 17 січня 2009, 20:31
Член групи

Я Wouldnt турбуватися про це. комп'ютер doesn't визнати монітор, просто встановіть дозвіл на рідному моніторі, який 1680 x 1050 залежно від специфікації.
Old 17 січня 2009, 21:02
Член групи

Thats проблеми. Вона не показує .. вона має всі можливості Res винятком того, що один

Я думаю, він не знає щодо мого монітора
Old 17 січня 2009, 21:15
Член групи

т. XP у вас останні драйвера відео? впевнений, що вони призначені для XP?
Old 17 січня 2009, 21:23
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав ilop12 View Post
т. XP у вас останні драйвера відео? впевнений, що вони призначені для XP?
Так, я впевнений на 100%

Це не перший раз це сталося. Це сталося раніше, але я це фіксований

ЦЕ і сталося в моєму Ubuntu
Old 19 січня 2009, 12:38
Член групи

Видаліть і заново встановити, може виправити цю проблему. Якщо ні, то ви, можливо, доведеться відключити цю опцію, щоб приховати відеорежими монітор не може відобразити.
Old 19 січня 2009, 21:09
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Razer View Post
Видаліть і заново встановити, може виправити цю проблему. Якщо ні, то ви, можливо, доведеться відключити цю опцію, щоб приховати відеорежими монітор не може відобразити.

Я як
І коли я відключити цю опцію, щоб приховати відео та режими покласти в призначених для користувача яке було 1680 по 1050, він сказав, що не вдалося так що я поклав 1600 по 1050 і Thats високому вона буде працювати на
Old 22 сiчня 2009, 22:09
Член групи

Схоже, це проблема монітора. Чи є у вас інша відеокарта, щоб спробувати це?
Old 25 січня 2009, 11:57
Нові члени групи

Ви впевнені, що відеокарта може відобразити цю резолюцію. Кожен, схоже, річ-то не так з монітором і, забувши, що не всі відеокарти можуть показувати всі резолюції незалежно від того, підключеному моніторі.
Old 25 січня 2009, 12:31
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав everydaygeek View Post
Ви впевнені, що відеокарта може відобразити цю резолюцію. Кожен, схоже, річ-то не так з монітором і, забувши, що не всі відеокарти можуть показувати всі резолюції незалежно від того, підключеному моніторі.

Ні, відеокарта Абсолютно здатний обробляти резолюції

Це не перший раз це сталося

Я використав, щоб бути в змозі робити 1680x1050 і другому моніторі ...

але чим тоді, коли я збудував мій новий Ріг, вона це зробила
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.