![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є 22 "моніторі x2gen Моя WindowsXP і Windows7 звичай rekognize його. Вони кажуть, що високі Res. є 1600x1200 якої вона хіба Після установки драйвера NVidia мій, вони woudlnt робота по Windows7 але він працював на WindowsXP і до цих пір не працює Будь-яка допомога?? Крім того, у мене є 7600GT EVGA |
|
| |||
| |||
| Я Wouldnt турбуватися про це. комп'ютер doesn't визнати монітор, просто встановіть дозвіл на рідному моніторі, який 1680 x 1050 залежно від специфікації. |
|
| |||
| |||
| Thats проблеми. Вона не показує .. вона має всі можливості Res винятком того, що один Я думаю, він не знає щодо мого монітора |
|
| |||
| |||
| т. XP у вас останні драйвера відео? впевнений, що вони призначені для XP? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це не перший раз це сталося. Це сталося раніше, але я це фіксований ЦЕ і сталося в моєму Ubuntu |
|
| |||
| |||
| Видаліть і заново встановити, може виправити цю проблему. Якщо ні, то ви, можливо, доведеться відключити цю опцію, щоб приховати відеорежими монітор не може відобразити. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я як І коли я відключити цю опцію, щоб приховати відео та режими покласти в призначених для користувача яке було 1680 по 1050, він сказав, що не вдалося так що я поклав 1600 по 1050 і Thats високому вона буде працювати на |
|
| |||
| |||
| Схоже, це проблема монітора. Чи є у вас інша відеокарта, щоб спробувати це? |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що відеокарта може відобразити цю резолюцію. Кожен, схоже, річ-то не так з монітором і, забувши, що не всі відеокарти можуть показувати всі резолюції незалежно від того, підключеному моніторі. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ні, відеокарта Абсолютно здатний обробляти резолюції Це не перший раз це сталося Я використав, щоб бути в змозі робити 1680x1050 і другому моніторі ... але чим тоді, коли я збудував мій новий Ріг, вона це зробила |