![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Fujitsu Siemens Scaleo počítači a jsem instalovali novou grafickou kartu. Bohužel, když jsem byl o úpravě nastavení obrazovky, mohu už mi to přijde na obrazovce. Zprávu jsem si je "Rozlišení obrazovky mimo rozsah". V manuálu je vám k úpravě nastavení. Fajn, ale nemohu upravit nastavení, protože si nemůže dostat na to udělat. Má každý subjekt, vědět, jak jste si toto kolo? Děkuji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte spustit v nouzovém režimu a zase nastavení dolů.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda! Problém s rozlišením obrazovky. | spooky123 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. května 2009 14:37 |
| Rozlišení obrazovky není v pořádku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. leden 2009 11:31 |
| Nouzový režim z usnesení dosahu, ale normálním režimu je v pořádku ... | Hrabě Jackula | Operační systémy Windows | 5 | 25. března 2008 11:18 |
| Víno a rozlišení obrazovky | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 3 | 7. března 2008 10:58 |
| Rozlišení obrazovky | colinhouse | Operační systémy Windows | 1 | 29. prosince 2007 16:38 |
| Thread Nástroje | |
| |