![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Fujitsu Siemens Scaleo számítógép és az imént telepített egy új grafikus kártyát. Sajnos, míg én igazítása a képernyő beállításait, én már nem kap én képernyőn gyere. Az üzenetet kapok a "képernyő felbontása túl nagy." A kézikönyv azt mondja, hogy a beállításokat. Finom, de nem tudom a beállításokat, mert nem tudom, hogy csinálja. Tárgytalan a szervezet tudja, hogyan lesz ez a forduló? Nagyon köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You need to boot biztonságos módja és fordítsa le a beállításokat.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Probléma a képernyő felbontását. | spooky123 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 28. május 2009 14:37 |
| Képernyő felbontása nem stimmel | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Csökkentett módban a felbontás körét, de normál módban is fine ... | Gróf Jackula | A Windows operációs rendszerek | 5 | 25. március 2008 11:18 |
| Bor és Screen Resolution | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 3 | 7. március 2008 10:58 |
| Képernyőfelbontás | colinhouse | A Windows operációs rendszerek | 1 | 29. december 2007 16:38 |
| Téma eszközök | |
| |