![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, няколко бързи въпроса, ако няма. Имам Hanns.G HU196D дисплей & Бих искала да знам за честота на опресняване, ако е възможно. Аз също имат графична карта ATI 9600XT & съм се чудех дали не мога да го изпълним при 1280 х 1024. Моят компютър; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 ГБ RAM Powercolor 9600XT SB Live! Отговори на пощенска картичка, или отговорете на тази тема, Много благодаря приятели, Слуз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Общи
MPN: HU196D-САЩ, HU196D, HU196D-ЕС Дисплей Тип: плосък панел Покажи / TFT активна матрица Вграден в устройства: стерео високоговорители Ширина: 44,7 см, 41,7 cm Дълбочина: 18 cm, 19,8 cm Височина: 42,8 см, 44,7 cm Тегло: 5,7 кг Обсебване "Цвят: черен, черен, сребърен Съвместимост: PC Локализация: Европа Показвам Размер по диагонал: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0,294 mm Максимална резолюция: 1280 x 1024 Цветова поддръжка: До 16,2 милиона цвята Време на реакция: 8 MS Покажи позиции корекции: Наклон OSD езици: английски, немски, френски, италиански, испански, японски Наклон ъгъл: 20 Входен сигнал: DVI-D, VGA Интерфейс: DVI, VGA (HD-15) Видима Размер: 19 " Image Image цветова температура: 9300K, регулируеми, 6500K, Регулируем Image Изложение Ratio: 5:4 Image Яркост: 250 cd/m2 Image Контрастно съотношение: 700:1 Image Макс H-Преглед ъгъл: 150 Image Макс V-Преглед ъгъл: 135 Видео вход Аналогов видео сигнал: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Аудио изход Тип: говорител (и) - стерео - интегрирани Изходна Мощност / канал: 1 ват Производител на продукта Описание HannStar е посветен на разработване ниша панел и LCD-TV продукти, тя също така работи с компании от световна класа, и очаква не само да се осигури високо качество на продукта за клиентите, но и отговарят на изискванията на хората по дизайн, функционалност и външен вид. Разширение / свързаност Интерфейси:
Плосък панел планината Интерфейс: Вградени в MTBF: 50000 час (а) Съвместими стандарти: CE, UL, TUV, BSMI, CUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Клас Б сертифицирани, UL, CUL, NOM, TCO'99, ICES-003 Клас Б, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, CUL, СИП Energy Star, CB, FCC Особености: Стената mountable, сигурност заключване слота (кабелна ключалка продават отделно) Сила Напрежение Задължителни: AC 120/230 V (50/60 Hz) Консумация Оперативен: 42 Watt Форма Фактор: Вътрешен Екологичните стандарти СИП Energy Star, ОТГОВАРЯЩИ: Да Производител гаранция Сервиз & поддръжка: 3 години гаранция Сервиз & Поддръжка Информация: Ограничена гаранция - части и труд - 3 години, ограничена гаранция - 3 години, ограничена гаранция - смяна - 3 години - на място Екологични параметри Мин Работна температура: 5 ° C Макс Работна температура: 35 ° C Влажност Работна Диапазон: 10 - 85% Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за бързата реакция Дейв. Не можете да намерите препратки към опресните проценти, все пак. В моя монитор Настройки раздел в Покажи Имоти Имам три избор на честота на опресняване, както следва; 60, 70 или 75 Херц. Коя ще е най-доброто за моята създаване, като се има предвид, че и двете ми очи сега са на възраст над 50 години! С уважение, Слуз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCDs да няма такова нещо като честота на опресняване. Няма значение какво е то да.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря приятел, колкото по-дълго живея, толкова повече да науча, Слуз. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Проблем с разделителна способност на екрана. | spooky123 | Графика на карти & Монитори | 2 | 28 май 2009 г. 14:37 |
| Разделителна способност на екрана в Sims 2 | 4D (Fordy (Форд) Оли | PC & конзолата Gaming | 14 | 16 май 2009 15:08 |
| Разделителна способност на екрана не е наред | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 10 | 28 Jan 2009 11:31 |
| Разделителна способност на екрана | colinhouse | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 16:38 |
| Честота на опресняване | dasray | Графика на карти & Монитори | 6 | 17 април 2007 10:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |