![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, pár rychlých otázek, pokud budete. Mám Hanns.G HU196D displeji & Chtěl bych znát obnovovací frekvenci, pokud je to možné. Také jsem mít grafická karta ATI 9600XT & jsem přemýšlela, zda mohu spustit na 1280 x 1024. My PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB RAM PowerColor 9600XT SB Live! Odpovědi na pohlednici, nebo odpovědi na toto vlákno, mnohé díky kámošům, Sliz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obecné
MPN: HU196D-USA, HU196D, HU196D-EU Displej Typ: plochý displej / TFT aktivní matice Zabudované-in zařízení: Stereo reproduktory Šířka: 44,7 cm, 41,7 cm Hloubka: 18 cm, 19,8 cm Výška: 42,8 cm, 44,7 cm Váha: 5,7 kg Kabina Barva: černá, černá, stříbrná Kompatibilita: PC Lokalizace: Evropa Displej Diagonální Velikost: 19 " Rozteč Dot / Pixel rozteč: 0,294 mm Maximální rozlišení: 1280 x 1024 Barva podpory: Až 16,2 mil. barev Doba odezvy: 8 ms Zobraz Pozice Pfievod: Naklonit OSD jazyky: angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, japonština Úhel sklonu: 20 Vstupní signál: DVI-D, VGA Rozhraní: DVI, VGA (HD-15) Zobrazitelný Velikost: 19 " Image Image Barevná teplota: 9300K, nastavitelná, 6500K, Nastavitelné Poměr stran obrazu: 5:4 Image Jas: 250 cd/m2 Image Kontrastní poměr: 700:1 Image Max H-View hel: 150 Image Max V-View hel: 135 Video vstup Analogového video signálu: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Audio výstup Typ: Reproduktor (y) - stereo - integrovaná Výstupní výkon / kanál: 1 Watt Výrobce popis produktu HannStar je věnována rozvoji nika panelu a LCD-TV výrobků, ale také práce s svět-třída společností a očekává, a to nejen k zajištění vysoce kvalitní produkt pro zákazníky, ale také splňovat požadavky lidí v designu, funkčnosti a vzhledu. Expanzní / konektivity Rozhraní:
Ploché panely Mount Interface: Zabudované-in MTBF: 50.000 hodin (y) Kompatibilní standardy: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, certifikovaný FCC Class B, UL, cUL, NOM, TCO'99, ICES-003 třída B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Vlastnosti: Wall namontovatelný, bezpečnostní zámek slot (kabelový zámek prodáván samostatně) Síla Napětí Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Spotřeba energie Provozní: 42 Watt Form Factor: Vnitřní Norem v oblasti životního prostředí EPA Energy Star kompatibilní: Ano Záruka výrobce Service & Support: 3 roky záruka Service & Support Podrobnosti: Omezená záruka - díly a práce - 3 roky, Omezená záruka - 3 roky, Omezená záruka - náhradní - 3 let - on-stránek Environmentální parametry Min. provozní teplota: 5 ° C Maximální provozní teplota: 35 ° C Rozsah provozní vlhkosti: 10 - 85% Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Díky za rychlou reakci Dave. Nemůžete najít odkaz na obnovovací sazeb, nicméně. Podle mého Monitor Nastavení v Zobraz Vlastnosti Mám tři volbu obnovovací frekvence takto; 60, 70 nebo 75 Hz. Který by byl nejlepší pro svůj set-up, s vědomím toho, že obě mé oči jsou nyní více než 50 let! Pozdravy, Sliz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD mít nic jako obnovovací frekvence. Nezáleží na tom, co si nastavte ji na.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky kámo, čím déle žiji, tím více se dozvím, Sliz. |