![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, μερικές γρήγορες ερωτήσεις αν θέλετε. Έχω μια οθόνη Hanns.G HU196D & Θα ήθελα να μάθω το ρυθμό ανανέωσης, αν είναι δυνατόν. Θα αναφέρω μια ακόμη κάρτα γραφικών ATI 9600XT & Διερωτώμαι εάν δεν μπορώ να το τρέξετε σε 1280 x 1024. Τον υπολογιστή μου? XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB μνήμης RAM Powercolor 9600XT SB Live! Απαντήσεις σε μια κάρτα, ή μια απάντηση σε αυτό το νήμα, ευχαριστώ πολύ φίλοι, Μύξα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γενικά
MPN: HU196D-ΗΠΑ, HU196D, HU196D-ΕΕ Display Type: Επίπεδη οθόνη / TFT ενεργού μήτρας Built-in Devices: Stereo ηχεία Πλάτος: 44,7 cm, 41,7 εκατοστά Βάθος: 18 εκ., 19,8 εκατοστά Ύψος: 42,8 cm, 44,7 εκατοστά Βάρος: 5,7 kg Περίβλημα Χρώμα: Μαύρο, Μαύρο, ασημί Συμβατότητα: PC Localisation: Ευρώπη Εμφάνιση Μέγεθος διαγωνίου: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0,294 χιλιοστά Max Resolution: 1280 x 1024 Χρώμα υποστήριξη: Έως και 16,2 εκατομμύρια χρώματα Response Time: 8 ms Προβολή θέσεων Προσαρμογές: Tilt OSD γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά Tilt Angle: 20 Signal Input: DVI-D, VGA Interface: DVI, VGA (HD-15) Εμφανίζεται Μέγεθος: 19 " Image Εικόνα Χρώμα Θερμοκρασία: 9300K, ρυθμιζόμενο, 6500K, Ρυθμιζόμενα Image Aspect Ratio: 5:4 Εικόνα Φωτεινότητα: 250 cd/m2 Image Contrast Ratio: 700:1 Image Max H-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Βίντεο εισροών Αναλογικό σήμα βίντεο: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Εξόδου ήχου Τύπος: Ομιλητής (-ες) - stereo - ολοκληρωμένο Output Power / Channel: 1 Watt Κατασκευαστή περιγραφή προϊόντος HannStar είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη και εξειδικευμένες πάνελ LCD-TV προϊόντων? Επίσης συνεργάζεται με εταιρίες παγκοσμίου επιπέδου, και δεν αναμένει μόνο για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων για τους πελάτες, αλλά επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις των ανθρώπων σε σχεδιασμό, λειτουργικότητα και εμφάνιση. Επέκταση / συνδετικότητας Interfaces:
Flat Panel Mount Interface: Built-in MTBF: 50000 ώρα (ες) Compliant Standards: CE, UL, TUV, BSMI, CUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Class B πιστοποιηθεί, UL, CUL, NOM, TCO'99, ICES-003 Class B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, CUL, EPA Energy Star, CB, FCC Χαρακτηριστικά: Τείχος ανεβατός, Security lock slot (καλώδιο κλειδώματος πωλείται ξεχωριστά) Ισχύς Voltage Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Κατανάλωση Ρεύματος Επιχειρησιακού: 42 Watt Form Factor: Εσωτερική Περιβαλλοντικά πρότυπα EPA Energy Star Compliant: Ναι Κατασκευαστής εγγύηση Service & Support: 3 χρόνια εγγύηση Service & Support Details: Περιορισμένη εγγύηση - εξαρτήματα και εργασίας - 3 χρόνια Περιορισμένη εγγύηση - 3 χρόνια Περιορισμένη εγγύηση - αντικατάσταση - 3 έτη - επί τόπου Περιβαλλοντικές παράμετροι Ελάχιστη Θερμοκρασία Λειτουργίας: 5 ° C Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 35 ° C Υγρασία Εύρος λειτουργίας: 10 - 85% Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση Dave. Δε μπορείτε να βρείτε μια αναφορά για να ανανεώσετε επιτόκια, ωστόσο. Στην οθόνη μου στην ενότητα Ρυθμίσεις Εμφάνιση Κυριοτήτων Έχω τρεις επιλογές της ρυθμό ανανέωσης ως εξής? 60, 70 ή 75 Hertz. Ποια θα ήταν η καλύτερη μου για δημιουργία, έχοντας κατά νου ότι και οι δύο από τα μάτια μου είναι σήμερα άνω των 50 ετών!!!! Χαιρετισμοί, Μύξα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD που δεν έχουν κανένα τέτοιο πράγμα όπως ρυθμό ανανέωσης. Δεν έχει σημασία τι μπορείτε να ρυθμίσετε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ φίλε, το πλέον ζω, τόσο περισσότερο να μάθω, Μύξα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης. | spooky123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 28 Μαΐου 2009 14:37 |
| Η ανάλυση οθόνης στο Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & Console Gaming | 14 | 16η Μαΐου 2009 15:08 |
| Η ανάλυση οθόνης δεν είναι σωστό | ashaiba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 28 Ιαν 2009 11:31 |
| Η ανάλυση οθόνης | colinhouse | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 29 Δεκ. 2007 16:38 |
| Ανανέωση επιτοκίου | dasray | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 17 Απρ 2007 10:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |