![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi fellas, par pitanja brzi ako hoćeš. Imam Hanns.G HU196D prikaza & Htio bih znati osvježiti stopa, ako je moguće. JA isto tako imati ATI 9600XT grafičkom karticom i sam pitate da li ili ne mogu pokrenuti na 1280 x 1024. Moj PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB RAM-a Powercolor 9600XT SB Live! Odgovori na razglednicu, ili odgovorite na ovaj thread, hvala mnogo prijatelja, Glib. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Općenito
MPN: HU196D SAD-a, HU196D, HU196D-EU Display Type: Flat panel display / TFT aktivna matrica Built-in Devices: Stereo zvučnici Širina: 44,7 cm, 41,7 cm Dubina: 18 cm, 19.8 cm Visina: 42,8 cm, 44,7 cm Težina: 5.7 kg Enclosure Colour: Black, crna, srebrna Kompatibilnost: PC Lokalizacije: Europa Prikaz Veličina dijagonale: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 Colour support: do 16,2 milijuna boja Vrijeme odziva: 8 ms Display Pozicije Izravnavanja: nagibanje OSD jezici: engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, japanski Nagibati Angle: 20 Signal Input: DVI-D, VGA Interface: DVI, VGA (HD-15) Vidljiv Size: 19 " Image Image Colour Temperature: 9300K, podesivi, 6500K, podesivi Image omjeru: 5:4 Image Brightness: 250 cd/m2 Image Contrast Ratio: 700:1 Image Max V-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Video ulaz Analogni video signal: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Audio output Tip: Speaker (s) - stereo - integrirana Output Power / Channel: 1 Watt Proizvođač je opis proizvoda HannStar je posvećen razvijanju niša ploči i LCD-TV proizvoda, ona također radi sa svjetske klase tvrtke, a očekuje ne samo za pružanje visoko kvalitetnih proizvoda za kupce, ali i ispunjavati zahtjeve ljudi u dizajn, funkcionalnost i izgled. Proširenje / povezivost Sučelja:
Flat Panel Mount Interface: Built-in MTBF: 50,000 sat (a / e) Sukladan standardima: CE, UL, TUV, BSMI, kul, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Class B certificirani, UL, kul, NOM, TCO'99, ICES-003 Class B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, kul, EPA Energy Star, CB, FCC Karakteristike: Zidne mountable, sigurnost zaključavanja utora (kabel zaključati prodano odvojeno) Snaga Potrebna Voltage: AC 120/230 V (50/60 Hz) Operativna potrošnja energije: 42 Watt Form Factor: unutarnje Ekološki standardi EPA Energy Star usuglašen: Da Proizvođač jamstvo Servis i podrška: 3 godine jamstvo Service & Support Detalji: Ograničeno jamstvo - dijelovi i rad - 3 godine, Ograničeno jamstvo - 3 godine, Ograničeno jamstvo - zamjena - 3 godine - na licu mjesta Parametara okoliša Min Operating Temperature: 5 ° C Max Operating Temperature: 35 ° C Operating Humidity Range: 10 - 85% My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hvala za brz odgovor Dave. Ne možete naći referencu na osvježiti stope, međutim. U mom Monitor Settings odjeljka u Display Properties Imam tri izbora u stopu osvježavanja kako slijedi; 60, 70 ili 75 Hertz. Koja bi bila najbolja za moj set-up, imajući u vidu da su moje oči su sada preko 50 godina! Pozdravi, Glib. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCDs nema takve stvari kao osvježiti stopu. Nije bitno što ste postavili to.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala drug, Što duže živim, to više sam učiti, Glib. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Problem s rezolucijom ekrana. | spooky123 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. svibanj 2009 14:37 |
| Screen Resolution u Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konzole Igre | 14 | 16. svibanj 2009 15:08 |
| Screen Resolution ne pravo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 10 | 28 siječanj 2009 11:31 |
| Screen Resolution | colinhouse | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 16:38 |
| Refresh rate | dasray | Graphics Cards & Monitors | 6 | 17. travanj 2007 10:21 |
| Thread Tools | |
| |