![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, egy-két gyors kérdést, ha akarsz. Van egy Hanns.G HU196D kijelző és szeretnék megismerni a frissítési ráta, ha lehetséges. Nekem is van egy ATI 9600XT grafikus kártya és kíváncsi vagyok, hogy nem tudok futni, hogy a 1280 x 1024. My PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB RAM Powercolor 9600XT SB Live! Válaszok a képeslapot, vagy egy válasz e téma, Sok köszönet Barátok, Iszap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Általános
MPN: HU196D-US HU196D, HU196D-EU Display Type: Flat panel display / TFT aktív mátrix Built-in Devices: Stereo speakers Szélesség: 44,7 cm, 41,7 cm Mélység: 18 cm, 19,8 cm Magasság: 42,8 cm, 44,7 cm Súly: 5,7 kg Enclosure Colour: Fekete, fekete, ezüst Kompatibilitás: PC Lokalizáció: Európa Megjelenít Diagonal Size: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0,294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 Szín támogatás: legfeljebb 16,2 millió színben Response Time: 8 ms Display Positions Kiigazításokat: Tilt OSD nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, japán Hajlásszög: 20 Jel bemenet: DVI-D, VGA Interfész: DVI, VGA (HD-15) Látható méret: 19 " Image Image Colour Temperature: 9300K, állítható, 6500K, Állítható Image Képarány: 5:4 Image Fényerő: 250 cd/m2 Image Contrast Ratio: 700:1 Image Max H-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Video bemenet Analóg videó jel: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Audió kimenet Típus: hangszóró (k) - sztereó - integrált Output Power / Channel: 1 Watt A gyártó a termék leírása HannStar pedig fejleszteni niche panel-és LCD-TV-termékeket, hanem dolgozik a világszínvonalú vállalatok, és reméli, nem csak a kiváló minőségű termék, az ügyfelek, hanem emberekkel találkozhat követelmények design, a funkcionalitás és megjelenés. Expansion / Connectivity Csatlakozók:
Flat Panel Mount Interface: Beépített MTBF: 50.000 óra (k) Megfelelő szabványok: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Class B certified, UL, cUL, NOM, TCO'99, ICES-003 Class B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Szolgáltatások: Wall beépíthető, Biztonsági zár slot (cable lock külön) Hatalom Szükséges feszültség: 120/230 V AC (50/60 Hz) Power Consumption Operational: 42 Watt Form Factor: Internal Környezetvédelmi előírások EPA Energy Star megfelelő Igen Gyári garancia Szerviz és támogatás: 3 év garancia Service & Support Details: Korlátozott garancia - alkatrészek és a munkaerő - 3 év korlátozott garancia - 3 év korlátozott garancia - csere - 3 év, - a helyszínen Környezeti paraméterek Min Működési hőmérséklet: 5 ° C Max. működési hőmérséklet: 35 ° C Működési páratartalom tartomány: 10 - 85% My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a gyors választ Dave. Nem található utalás a frissítési ráta mellett. Az én figyelésének beállításai szakaszban a Megjelenítés tulajdonságai már három választást a frissítés a következőket: 60, 70 vagy 75 Hertz. Melyik lenne a legjobb az én set-up, szem előtt tartva, hogy mind az én szemem már több mint 50 év! Üdvözlettel, Iszap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD nincs olyan, hogy frissítés. Nem számít, hogy mit kell beállítani.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kösz haver, Hosszabb élek, annál inkább tanulni, Iszap. |