![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר, כמה מהר שאלות אם תרצו. יש לי Hanns.G להציג HU196D & הייתי רוצה לדעת את קצב הרענון, במידת האפשר. יש לי גם של כרטיס המסך ATI 9600XT & אני תוהה אם אני יכול להפעיל אותו ב 1280 x 1024. המחשב שלי; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1.00 GB של זיכרון RAM Powercolor 9600XT SB Live! תשובות על גלויה, או חוזר על זה פתיל, הרבה תודה חברים, רפש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כללי
MPN: HU196D-US, HU196D, HU196D לאיחוד האירופי סוג תצוגה: לוח תצוגה שטוחה / TFT מטריצה פעילה מובנה התקנים: רמקולים סטריאו רוחב: 44.7 ס"מ, 41.7 ס"מ עומק: 18 ס"מ, 19.8 ס"מ גובה: 42.8 ס"מ, 44.7 ס"מ משקל: 5.7 ק"ג קרפיף צבע: שחור, שחור, כסף תאימות: PC Localisation: אירופה תצוגה אלכסונית גודל: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0,294 מ"מ רזולוציה מקסימלית: 1280 x 1024 צבע תמיכה: עד 16.2 מיליון צבעים זמן תגובה: 8 MS הצגת עמדות תומאתה: הטיה OSD שפות: אנגלית, גרמנית, צרפתית, איטלקית, ספרדית, יפנית זווית הטיה: 20 Signal Input: DVI-D, VGA ממשק: DVI, VGA (HD-15) לצפייה גודל: 19 " תמונה תמונה טמפרטורת צבע: 9300K, adjustable, 6500K, Adjustable יחס הממדים תמונה: 5:4 תמונה בהירות: 250 cd/m2 תמונה יחס ניגודיות: 700:1 תמונה מקסימלי H-צפה זווית: 150 תמונה מקסימלי V-הצג זווית: 135 קלט וידאו באנלוג Video Signal: RGB וידאו דיגיטלי רגיל: Digital Visual Interface (DVI) פלט אודיו סוג: רמקול (S) - מערכת סטריאו - משולבת פלט כוח / ערוץ: 1 Watt יצרן של מוצר תיאור HannStar מוקדש לפיתוח משקעת לוח ו-LCD מוצרי טלוויזיה, הוא גם עובד עם חברות ברמה עולמית, ואת מצפה לא רק כדי לספק מוצר באיכות גבוהה של הלקוחות, אלא גם של אנשים לעמוד על דרישות העיצוב, הפונקציונליות ואת המראה. הרחבת / Connectivity ממשקים:
Flat Panel הר ממשק: מובנה MTBF: 50,000 שעות (S) Compliant Standards: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Class B certified, UL, cUL, Nom, TCO'99, ICES-003 Class B, TCO'03, לסה"נ, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC תכונות: Wall mountable, Security נעילת משבצת (נמכר בנפרד כבל לנעול) כוח מתח נדרש: AC 120/230 V (50/60 הרץ) כוח הצריכה תפעולי: 42 Watt טופס פקטור: פנימי תקני איכות הסביבה EPA Energy Star Compliant: כן אחריות יצרן שירות ותמיכה: 3 שנות אחריות שירות ותמיכה פרטי: אחריות מוגבלת - חלקים והתעסוקה - 3 שנים, אחריות מוגבלת - 3 שנים, אחריות מוגבלת - החלפת - 3 שנים - באתר פרמטרים של איכות הסביבה טמפרטורת מינימום הפעלה: 5 ° C מקסימום טמפרטורת הפעלה: 35 ° C טווח לחות הפעלה: 10 - 85% המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה על התגובה מהירה דייב. לא ניתן למצוא סימוכין לרענן יומיים, עם זאת. ב לי את המסך הגדרות בחלק מאפייני תצוגה יש לי שלוש אפשרויות של קצב הרענון כדלקמן; 60, 70 או 75 הרץ. אילו היה לי את הטוב ביותר עבור Set-up, חתיכות בחשבון כי שתי העיניים שלי כיום בת למעלה מ 50! דרישת שלום, רפש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCDs אין דבר כזה קצב הרענון. זה לא משנה מה אתה מגדיר את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה חבר, אני חי את עוד יותר, כך אני למד, רפש. |