![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi fellas, greitai pora klausimų, jei jums. Turiu Hanns.G HU196D display & Norėčiau sužinoti, atnaujinimo dažnis, jei tai įmanoma. Aš taip pat turiu ATI 9600XT graphics card & am įdomu, ar galiu paleisti bent 1280 x 1024. Mano PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB RAM PowerColor 9600XT SB Live! Atsakymai į atviruką, ar atsakymas į šioje temoje, Labai ačiū bičiuliai, Slime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bendra
MPN: HU196D JAV, HU196D, HU196D-ES Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: Stereo speakers Plotis: 44,7 cm, 41,7 cm, Gylis: 18 cm, 19,8 cm Aukštis: 42,8 cm, 44,7 cm, Svoris: 5,7 kg Enclosure Colour: Black, Black, silver Compatibility: PC Lokalizacija: Europa Parodyti Įstrižainės dydis: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0,294 mm Maksimali rezoliucija: 1280 x 1024 Colour support: Up to 16.2 million colors Response Time: 8 ms Display Positions Adjustments: Tilt OSD Languages: iš anglų, vokiečių, prancūzų, italų, ispanų, japonų Pasvirimo kampas: 20 Signal Input: DVI-D, VGA Sąsaja: DVI, VGA (HD-15) Matomos dydis: 19 " Vaizdas Image Colour Temperature: 9300K, adjustable, 6500K, Reguliuojama Image Aspect Ratio: 5:4 Image Brightness: 250 cd/m2 Image Contrast Ratio 700:1 Image Max H-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Video įėjimas Analogue Video Signal: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Audio Output Tipas: Speaker (s) - stereo - integrated Output Power / Channel: 1 W Gamintojo produkto aprašymas HannStar skirta sukurti nišą skydelio ir LCD produktai; ji taip pat bendradarbiauja su pasaulinio lygio kompanijos, ir tikisi ne tik teikti aukštos kokybės produktą klientams, bet ir patenkinti žmonių poreikius dizainas, funkcionalumas ir išvaizda. Expansion / Connectivity Sąsajos:
Flat Panel Mount Interface: Built-in MTBF: 50,000 hour (s) Compliant Standards CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO '99, CB, FCC, TCO '03, FCC Class B certified, UL, cUL, NOM, TCO '99, ICES-003 Class B, TCO '03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Įranga: Wall mountable, Security Lock slot (kabelis spyna parduodamas atskirai) Galia Voltage Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Power Consumption Operational: 42 Watt Form Factor: Internal Aplinkosaugos standartų EPA Energy Star Compliant: Yes Manufacturer Warranty Service & Support: 3 metai garantija Service & Support Details Limited warranty - Dalys ir darbo - 3 metai, Limited warranty - 3 metai, Limited warranty - replacement - 3 years - on-site Aplinkos parametrai Min Operating Temperature: 5 ° C Max Operating Temperature: 35 ° C Humidity Range Operating: 10 - 85% Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už greitą atsakymą Dave. Nepavyko rasti nuorodą į Refresh normos, tačiau. Mano monitoriaus nustatymus skyriuje Display Properties turiu tris pasirinkimų Refresh norma taip; 60, 70 arba 75 Hz. Kuris bus mano steigti geriausi, turint omenyje, kad abu mano akys dabar yra daugiau nei 50 metų!! Linkėjimai, Slime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD neturi tokio dalyko kaip vaizdo atnaujinimo dažniui. Nesvarbu, ką jūs nustatote jį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks buddy, Kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau man sužinoti, Slime. |