![]() |
|
| |||
| |||
| Hi fellas, pāris ātri jautājumus, ja jums gribas. Man ir Hanns.G HU196D valodās un es gribētu zināt atsvaidzes intensitāti, ja iespējams. Man arī ir ATI 9600XT grafikas karti un esmu jautājums, vai es varētu palaist uz 1280 x 1024. Mans PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2.600 + 1,00 GB RAM Powercolor 9600XT SB Live! Atbildes par pastkarti, vai atbilde uz šo pavedienu, many thanks draugi, Gļotas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| General
MPN: HU196D ASV, HU196D, HU196D-EU Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Iebūvēta Devices: Stereo speakers Platums: 44.7 cm, 41,7 cm Dziļums: 18 cm, 19,8 cm Augstums: 42,8 cm, 44,7 cm Svars: 5.7 kg Enclosure Colour: Black, Black, silver Compatibility: PC Localisation: Eiropa Parādīt Diagonal Size: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 Colour support: Līdz 16,2 miljoni krāsu Response Time: 8 ms Display Positions Korekcijas: Tilt OSD Languages: angļu, vācu, franču, itāļu, spāņu, japāņu Slīpuma leņķis: 20 Signal Input: DVI-D, VGA Interface: DVI, VGA (HD-15) Viewable Size: 19 " Image Image Colour Temperature: 9300K, adjustable, 6500K, Regulējams Image Aspect Ratio: 5:4 Image Brightness: 250 cd/m2 Image Contrast Ratio: 700:1 Image Max H-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Video input Analogue video Signal: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Audio izeja Tips: Speaker (s) - stereo - integrated Output Power / Channel: 1 Watt Ražotāja produkta aprakstu HannStar ir veltīta attīstīt nišas paneļa un LCD-TV produktu, bet arī strādā ar pasaules klases uzņēmumu, un sagaida, ka ne tikai sniegt kvalitatīvu produktu patērētājiem, bet arī atbilst cilvēku vajadzībām dizaina, funkcionalitāti un izskatu. Expansion / savienojamību Saskarnes:
Flat Panel Mount Interface: Built-in MTBF: 50,000 hour (s) Compliant Standards: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO '99, CB, FCC, TCO '03, FCC Class B certified, UL, cUL, NOM, TCO '99, ICES-003 Class B, TCO '03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Features: Wall mountable, Security lock slot (cable lock nopērkams atsevišķi) Jauda Voltage Required AC 120/230 V (50/60 Hz) Power Consumption Operational: 42 Watt Form Factor: Internal Vides standartiem EPA Energy Star Compliant: Yes Ražotāja garantija Service & Support: 3 years warranty Service & Support Details: Limited warranty - detaļas un darbu - 3 gadi, Limited warranty - 3 years, Limited warranty - replacement - 3 years - on-site Vides parametri Min Operating Temperature: 5 ° C Max Operating Temperature: 35 ° C Humidity Range Operating: 10 - 85% Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Paldies par ātru atbildi Dave. Nevarat atrast atsauci uz atsvaidzināšanas kursu, tomēr. Manā Monitor Settings sadaļā Display Properties Man ir trīs izvēles atsvaidzes likmi šādi; 60, 70 vai 75 Hz. Kas būtu vislabākā uzstādīšana, paturot prātā, ka abi manās acīs tagad ir vecāki par 50 gadiem!! Sveicieni, Gļotas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD nav tādas lietas kā atsvaidzes intensitātes. Tas nav svarīgi, ko jūs to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Paldies draugs, ilgāk es dzīvoju, jo vairāk es mācīties, Gļotas. |