![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć chłopaki,
kilka szybkich pytań, jeśli będzie. Mam Hanns.G HU196D wyświetlacza & Chciałabym wiedzieć, częstotliwość odświeżania, jeśli to możliwe. I mają również karty graficznej ATI 9600XT & am zastanawiać, czy mogę go uruchomić w 1280 x 1024. Mój komputer; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB pamięci RAM Powercolor 9600XT SB Live! Odpowiedzi na pocztówkę, czy odpowiedź do tego wątku, many thanks Przyjaciele, Slime. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ogólne
MPN: HU196D USA, HU196D, HU196D-UE Display Type: Flat Panel wyświetlacza / matryca aktywna TFT Built-in Devices: Stereo speakers Szerokość: 44,7 cm, 41,7 cm Głębokość: 18 cm, 19,8 cm Wysokość: 42,8 cm, 44,7 cm Waga: 5.7 kg Obudowa Kolor: czarny, czarny, srebrny Kompatybilność: PC Lokalizacja: Europa Wyświetlać Diagonal Size: 19 " Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Maks. rozdzielczość: 1280 x 1024 Kolor wsparcia: do 16,2 milionów kolorów Czas reakcji: 8 ms Wyświetl Pozycji Korekty: Tilt Języki menu ekranowego: angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański, japoński Tilt Angle: 20 Sygnału wejściowego: DVI-D, VGA Interfejs: DVI, VGA (HD-15) Przekątna Rozmiar: 19 " Image Image temperatura barwowa: 9300K, regulowane, 6500K, Regulowany Image Aspect Ratio: 5:4 Jasność obrazu: 250 cd/m2 Zdjęcie Kontrast: 700:1 Image Max H-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Wejście wideo Analogowy sygnał wideo: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Wyjściowe audio Type: Speaker (s) - stereo - zintegrowane Output Power / Channel: 1 Watt Producenta opis produktu HannStar poświęcona jest opracowanie i niszowych panelu LCD TV produktów, a także współpracuje z firmami światowej klasy, a oczekuje się nie tylko w celu zapewnienia wysokiej jakości produktów dla klientów, ale także spotkać ludzi wymagania w zakresie projektowania, funkcjonalności i wyglądu. Rozbudowa / łączność Interfejsy:
Flat Panel Mount Interface: Wbudowany MTBF: 50.000 godzin (y) Compliant Standards: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Class B certified, UL, cUL, NOM, TCO'99, ICES-003 klasa B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Cechy: montaż na ścianie, gniazdo blokady zabezpieczeń (blokady kabla sprzedawane oddzielnie) Moc Voltage Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Power Consumption Operational: 42 Watt Form Factor: Internal Standardów ochrony środowiska EPA Energy Star Compliant: Tak Gwarancja producenta Service & Support: 3 lata gwarancji Serwis Szczegóły: Gwarancja - części i pracy - 3 lata, Gwarancja - 3 lata, Gwarancja - zastąpienie - 3 lata - na miejscu Parametry środowiskowe Min. Temperatura robocza: 5 ° C Max operacyjny Temperatura: 35 ° C Wilgotność Zakres działania: 10 - 85% My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Dziękuję za szybką reakcję Dave.
Nie można odnaleźć odniesienia do częstotliwości odświeżania jednak. W moim monitorze Ustawienia w sekcji Właściwości: Ekran Mam trzy wyborów częstotliwość odświeżania, co następuje; 60, 70 lub 75 Hz. Jaki byłby najlepszy dla mojej konfiguracji, pamiętając, że oba moje oczy są już ponad 50 lat! Pozdrowienia, Slime. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LCD ma coś takiego jak częstotliwość odświeżania. Nie ma znaczenia, jakie można ustawić go.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki kolego,
im dłużej żyję, tym więcej się dowiedzieć, Slime. |