![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, câteva întrebări scurte dacă vor. Am o Hanns.G HU196D afişa & Aş dori să ştiu de rata de reîmprospătare, dacă este posibil. Am avea, de asemenea, o placă grafică ATI 9600XT & întrebam dacă sunt sau nu pot să ruleze la 1280 x 1024. PC-ul meu; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1.00 GB de RAM Powercolor 9600XT SB Live! Răspunsuri pe o carte poştală, sau un răspuns la acest fir, Multe mulţumiri prieteni, Mâzgă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| General
NMP: HU196D-SUA, HU196D, HU196D-UE Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: Stereo difuzoare Lăţime: 44.7 cm, 41.7 cm Adancime: 18 cm, 19.8 cm Înălţime: 42.8 cm, 44.7 cm Greutate: 5.7 kg Incintei Culoare: negru, alb-negru, argintiu Compatibilitate: PC Localizare: Europa Prezenta Diagonală Dimensiune: 19 " Dot Pitch / Pixel pitch: 0.294 mm Rezoluţie maximă: 1280 x 1024 Culoare suport: Până la 16.2 milioane de culori Timpul de răspuns: 8 ms Display poziţiile Ajustări: Înclinare OSD limbi străine: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, japoneză Unghiul de înclinare: 20 Semnal de intrare: DVI-D, VGA Interfata: DVI, VGA (HD-15) Vizibil Dimensiune: 19 " Image Imagine Temperatura de culoare: 9300K, reglabilă, 6500K, reglabil Image Aspect Ratio: 5:4 Imagine Luminozitate: 250 cd/m2 Image Contrast Ratio: 700:1 Image Max H-unghiul de vizualizare: 150 Image Max V-unghiul de vizualizare: 135 Intrare video Analogic semnal video: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) De ieşire audio Tip: Vorbitor (e) - stereo - integrat Putere de ieşire / Channel: 1 W Producator de produse descriere HannStar este dedicată dezvoltării de nişă şi panoul LCD-TV de produse; de asemenea, funcţionează cu companii de clasă mondială, şi se aşteaptă ca, nu numai pentru a oferi produse de inalta calitate pentru consumatori, dar de asemenea, să îndeplinească cerinţele de la oameni de proiectare, de funcţionalitate şi aspect. Expansiune / Conectivitate Interfeţe:
Flat Panel Mount Interface: Built-in MTBF: 50.000 ora (e) Compliant Standarde: CE, UL, TUV, BSMI, cultural, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Class B certificate, UL, cultural, NOM, TCO'99, ICES-003 Class B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, cultural, EPA Energy Star, CB, FCC Caracteristici: Wall mountable, securitate blocare slot (cablu de blocare a vândut separat) Putere Voltage Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Consumul de energie Operational: 42 Watt Form Factor: internă Standardele de mediu EPA Energy Star Compliant: Da Producator de garanţie Service & Support: 3 ani garanţie Service & Support Details: Limited warranty - piese şi de muncă - 3 ani, Garanţie limitată - 3 ani, Garanţie limitată - înlocuirea - 3 ani - de pe site - Parametrilor de mediu Min Temperatura de operare: 5 ° C Temperatura maxima de operare: 35 ° C Gama de umiditate de operare: 10 - 85% Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru raspuns rapid Dave. Nu se poate găsi o trimitere la refresh rate, cu toate acestea. În secţiunea Setări Monitorul mea în Display Properties am trei opţiuni de rata de reîmprospătare, după cum urmează; 60, 70 sau 75 Hertz. Care ar fi cel mai bun pentru mine set-up, având în vedere că ambele din ochii mei, sunt acum peste 50 de ani! Cu respect, Mâzgă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCDs nu au nici un astfel de lucru ca rata de reîmprospătare. Nu are importanţă ce l-aţi stabilit-o pentru a.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc prietene, Eu locuiesc la mai mult, cu atât mai mult am invatat, Mâzgă. |
![]() |
|
| Marcaje |