![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, pár rýchlych otázok, ak budete. Mám Hanns.G HU196D displeji & Chtěl bych poznať obnovovaciu frekvenciu, ak je to možné. Tiež som mať grafická karta ATI 9600XT & som premýšľala, či môžem spustiť na 1280 x 1024. My PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB RAM PowerColor 9600XT SB Live! Odpovede na pohľadnicu, alebo odpovede na toto vlákno, mnohé vďaka kámošům, Hlien. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všeobecné
MPN: HU196D-USA, HU196D, HU196D-EÚ Displej Typ: plochý displej / TFT aktívna matica Zabudované-in zariadenia: Stereo reproduktory Šírka: 44,7 cm, 41,7 cm Hĺbka: 18 cm, 19,8 cm Výška: 42,8 cm, 44,7 cm Váha: 5,7 kg Kabína Farba: čierna, čierna, strieborná Kompatibilita: PC Lokalizácia: Európa Displej Diagonálna Veľkosť: 19 " Rozstup Dot / Pixel rozteč: 0,294 mm Maximálne rozlíšenie: 1280 x 1024 Farba pomoci: Až 16,2 miliónov farieb Doba odozvy: 8 ms Zobraz Pozice Pfievod: naklonit OSD jazyky: anglický, nemecký, francúzsky, taliansky, španielsky, japonský Uhol sklonu: 20 Vstupní signál: DVI-D, VGA Rozhranie: DVI, VGA (HD-15) Zobraziť Veľkosť: 19 " Image Image Farebná teplota: 9300K, nastaviteľná, 6500K, Nastaviteľné Pomer strán obrazu: 5:4 Image Jas: 250 cd/m2 Image Kontrastný pomer: 700:1 Image Max H-View hel: 150 Image Max V-View hel: 135 Video vstup Analógového video signálu: RGB Digital Video Standard: Digital Visual Interface (DVI) Audio výstup Typ: Reproduktor (y) - stereo - integrovaná Výstupný výkon / kanál: 1 Watt Výrobca popis produktu HannStar je venovaná rozvoju nika paneli a LCD-TV výrobkov, ale aj práca s Svet-trieda spoločností a očakáva, a to nielen na zabezpečenie vysoko kvalitný produkt pre zákazníkov, ale aj spĺňať požiadavky ľudí v dizajne, funkčnosti a vzhľadu. Expanzná / konektivity Rozhranie:
Ploché panely Mount Interface: Zabudované-in MTBF: 50.000 hodín (y) Kompatibilné štandardy: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, certifikovaný FCC Class B, UL, cUL, NOM, TCO'99, ICES-003 trieda B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Vlastnosti: Wall namontovatelný, bezpečnostný zámok slot (káblový zámok predávaný samostatne) Sila Napätie Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Spotreba energie Prevádzková: 42 Watt Form Factor: Vnútorný Noriem v oblasti životného prostredia EPA Energy Star kompatibilné: Áno Záruka výrobcu Service & Support: 3 roky záruka Service & Support Podrobnosti: Obmedzená záruka - diely a práca - 3 roky Obmedzená záruka - 3 roky Obmedzená záruka - náhradné - 3 rokov - on-stránok Environmentálne parametre Min prevádzková teplota: 5 ° C Maximálna prevádzková teplota: 35 ° C Rozsah prevádzkovej vlhkosti: 10 - 85% Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za rýchlu reakciu Dave. Nemôžete nájsť odkaz na obnovovacou sadzieb, však. Podľa môjho Monitor Nastavenia v Ukáž Vlastnosti Mám tri voľbu obnovovacej frekvencie takto; 60, 70 alebo 75 Hz. Ktorý by bol najlepší pre svoj set-up, s vedomím toho, že obe moje oči sú teraz viac ako 50 rokov! Pozdravy, Hlien. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD mať nič ako obnovovacej frekvencie. Nezáleží na tom, čo si nastavte ju na.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka kámo, čím dlhšie žijem, tým viac sa dozviem, Hlien. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Problém s rozlíšením obrazovky. | spooky123 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. mája 2009 14:37 |
| Rozlíšenie obrazovky v Sims 2 | 4D (Ford (Ford) Ollie | PC a herné konzoly | 14 | 16. mája 2009 15:08 |
| Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Rozlíšenie obrazovky | colinhouse | Operačné systémy Windows | 1 | 29. decembra 2007 16:38 |
| Obnovovacia frekvencia | dasray | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. apríla 2007 10:21 |
| Thread Tools | |
| |