![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок феллас, пар питања брзи ако хоћеш. Имам Ханнс.Г ХУ196Д приказа & Хтео бих знати освежити стопа, ако је могуће. ЈА исто тако имати АТИ 9600КСТ графичком картицом и сам питате да ли или не могу покренути на 1280 кс 1024. Мој ПЦ; КСП Хоме СП3 АМД Атхлон КСП 2600 + 1,00 ГБ РАМ-а Поуерцолор 9600КСТ СБ Ливе! Одговори на разгледницу, или одговорите на овај тхреад, хвала много пријатеља, Глиб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уопштено
МПН: ХУ196Д САД-а, ХУ196Д, ХУ196Д-ЕУ Дисплаы Тыпе: Флат панел дисплаы / ТФТ активна матрица Буилт-ин Девицес: Стерео звучници Ширина: 44,7 цм, 41,7 цм Дубина: 18 цм, 19/8 цм Висина: 42,8 цм, 44,7 цм Тежина: 5/7 кг Енцлосуре Цолоур: Блацк, црна, сребрна Компатибилност: ПЦ Локализације: Европа Приказ Величина дијагонале: 19 " Дот Питцх / Пиксел Питцх: 0.294 мм Макс Ресолутион: 1280 кс 1024 Цолоур суппорт: до 16,2 милиона боја Време одзива: 8 мс Дисплаы Позиције Изравнавања: нагибање ОСД језици: енглески, немачки, француски, италијански, шпански, јапански Нагибати Англо: 20 Сигнал Инпут: ДВИ-Д, ВГА Интерфаце: ДВИ, ВГА (ХД-15) Видљив Сизе: 19 " Имаге Имаге Цолоур Температуре: 9300К, подесиви, 6500К, подесиви Имаге омјеру: 5:4 Имаге Бригхтнесс: 250 цд/м2 Имаге Цонтраст ратио: 700:1 Имаге Макс В-Виеу Англо: 150 Имаге Макс В-Виеу Англо: 135 Видео улаз Аналогни видео сигнал: РГБ Дигитал Видео Стандард: Дигитал Висуал Интерфаце (ДВИ) Аудио оутпут Тип: Спеакер (с) - стерео - интегрисана Оутпут Поуер / Цханнел: 1 Уатт Произвођач је опис производа ХаннСтар је посвећен развијању ниша табли и ЛЦД-ТВ производа, она такође ради са светске класе предузећа, а очекује не само за пружање високо квалитетних производа за купце, али и да испуњава захтеве људи у дизајн, функционалност и изглед. Проширење / Повезивање Интерфејса:
Флат Панел Моунт Интерфаце: Буилт-ин МТБФ: 50,000 сат (а / е) Складу са стандардима: ЦЕ, УЛ, ТУВ, БСМИ, кул, ТЦО'99, ЦБ, ФЦЦ, ТЦО'03, ФЦЦ Цласс Б цертифицирани, УЛ, кул, НОМ, ТЦО'99, ИЦЕС-003 Цласс Б, ТЦО'03, ЦЕ, УЛ, ТУВ, БСМИ, кул, ЕПА Енергы Стар, ЦБ, ФЦЦ Карактеристике: Зидне моунтабле, безбедност закључавања слот (кабл увојак продато одвојено) Снага Потребна Волтаге: АЦ 120/230 В (50/60 Хз) Оперативна потрошња енергије: 42 Уатт Форм Фацтор: унутрашње Еколошки стандарди ЕПА Енергы Стар усаглашен: Да Произвођач гаранција Сервис и подршка: 3 године гаранција Сервице & Суппорт Детаљи: Ограничена гаранција - делови и рад - 3 године, Ограничена гаранција - 3 године, Ограничена гаранција - замена - 3 године - на лицу места Параметара околине Мин Оператинг Температуре: 5 ° Ц Макс Оператинг Температуре: 35 ° Ц Оператинг Хумидиты Ранге: 10 - 85% Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Хвала за брз одговор Даве. Не можете наћи референцу на освежити стопе, међутим. У мом Монитор Сеттингс одељка у Дисплаы Пропертиес Имам три избора у стопу освежавања како следи; 60, 70 или 75 Хертз. Која би била најбоља за мој сет-уп, имајући у виду да су моје очи су сада преко 50 година! Поздрави, Глиб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛЦДс нема такве ствари као освежити стопу. Није битно што сте поставили то.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала друг, Што дуже живим, то више сам да уче, Глиб. |