![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba arkadaşlar, hızlı soru birkaç eğer olacaktır. Bir Hanns.G HU196D ekran & I yenileme hızını bilmek istiyorsanız, mümkünse var. Ayrıca & ATI 9600XT grafik kartı var merak ediyorum veya ben 1280 x 1024 adresinden çalıştırabilirsiniz. My PC; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 GB RAM Powercolor 9600XT SB Live! Bir kartpostal veya bu iplik bir cevap üzerinde Yanıtlar, çok teşekkürler arkadaşları, Çamurlamak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genel
MPN: HU196D-ABD, HU196D, HU196D-AB Ekran Türü: Düz panel ekran / TFT aktif matris Cihazlar-Dahili: Stereo hoparlörler Genişlik: 44,7 cm, 41,7 cm Derinlik: 18 cm, 19,8 cm Boy: 42,8 cm, 44,7 cm Ağırlık: 5,7 kg ' Muhafaza Renk: Siyah, Siyah, gümüş Uyumluluk: PC Localisation: Avrupa Göstermek Diagonal Size: 19 " Nokta Aralığı / Piksel Aralığı: 0,294 mm Maksimum Çözünürlük: 1280 x 1024 Renk desteği: 16,2 milyon renk kadar Tepki Süresi: 8 ms Ekran Pozisyonları Ayarlamalar: Tilt OSD Dilleri: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca Açısı: 20 Sinyal Girişi: DVI-D, VGA Arayüz: DVI, VGA (HD-15) Görüntülenebilir Boyutu: 19 " Görüntü Görüntü Renk Sıcaklığı: 9300K, ayarlanabilir, 6500K, Ayarlanabilir Image Aspect Ratio: 5:4 Görüntü Parlaklık: 250 cd/m2 Görüntü Kontrast Oranı: 700:1 Görüntü Max H-View Angle: 150 Görüntü Max V-Görünüm Açısı: 135 Video girişi Analog Video Sinyal: RGB Dijital Video Standart: Dijital Görsel Arayüz (DVI) Ses çıkışı Türü: Hoparlör (lar) - Stereo - entegre Çıkış Güç / Kanal: 1 Watt Üretici ürün açıklaması HannStar mihrabı panel ve LCD-TV ürünleri geliştirmek için ayrılmıştır; aynı zamanda dünya ile çalışır sınıf şirketleri ve sadece müşterilerine yüksek kaliteli ürün sağlamak için beklediğini, aynı zamanda tasarım insanların gereksinimleri, işlevsellik ve görünüm karşılayacak. Genişletme / bağlantısı Arabirimler:
Flat Panel Bayoneti Arayüz: Built-in MTBF: 50.000 saat (lar) Uyumlu Standartlar: CE, UL, TUV, BSMI, cUL, TCO'99, CB, FCC, TCO'03, FCC Sınıf B, UL, cUL, NOM, TCO'99, sertifikalı ICES-003 Sınıf B, TCO'03, CE, UL, TUV, BSMI, cUL, EPA Energy Star, CB, FCC Özellikleri: Duvar, Güvenlik kilidi yuvası montaj (kablo kilidi ayrı satılır) Güç Gerekli Voltaj: AC 120/230 V (50/60 Hz) Güç Tüketimi Operasyon: 42 Watt Biçim Faktörü: Dahili Çevre standartları EPA ENERGY STAR uyumlu: Evet Üretici garanti Servis & Destek: 3 yıl garanti Servis & Destek Detaylar: Sınırlı garanti - yedek parça ve işçilik - 3 yıl Sınırlı garanti - 3 yıl Sınırlı garanti - yedek - 3 yıl - on-site Çevre parametreleri En az Çalışma Sıcaklığı: 5 ° C Maksimum Çalışma Sıcaklığı: 35 ° C Nem Aralığı Çalışma: 10 -% 85 Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hızlı cevap için teşekkürler Dave. Ancak oranları yenilemek için bir referans bulunamıyor. Görüntü Özellikleri gibi yenileme hızı üç seçenek var benim Monitör Ayarları bölümünde şöyle; 60, 70 veya 75 Hertz. Hangisi benim kurulum için en iyi, akılda taşıyan olacak, her iki gözlerimi şimdi 50 yaşında sona erdi! Saygılar, Çamurlamak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LCD'ler yenileme hızı diye bir şey var. Bu sizin için ne ayarlamak önemli değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sağol dostum, uzun Ben, ben daha fazla bilgi edinmek yaşamak, Çamurlamak. |
![]() |
|
| Bookmarks |