![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Пару простих питань, якщо ви будете. У мене є відображення Hanns.G HU196D & я хотів би знати, частоту оновлення, якщо це можливо. Я також маю ATI 9600XT відеокарта & Гадаю я чи ні можна запустити його в 1280 х 1024. Мій комп'ютер; XP Home SP3 AMD Athlon XP 2600 + 1,00 ГБ ОЗУ Powercolor 9600XT SB Live! Відповіді на листівці, або відповідь на цю нитку, Друзі багато подяки, Шлам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Загальна
ПС: HU196D-RU, HU196D, HU196D-ЄС Тип дисплея: з плоскою панеллю / TFT активна матриця Вбудовані пристрої: стереодинамики Ширина: 44,7 см, 41,7 см Глибина: 18 см, 19,8 см Висота: 42,8 см, 44,7 см Вага: 5,7 кг Кольори корпусу: чорний, чорний, срібло Сумісність: PC Локалізація: Європа Відображати Розмір діагоналі: 19 " Крок точки / пікселя: 0,294 мм Максимальна роздільна здатність: 1280 x 1024 Підтримка квітів: до 16,2 мільйонів кольорів Час відгуку: 8 мс Дисплей Позиції Коригування: Нахил Мови екранних меню: англійська, німецька, французька, італійська, іспанська, японська Кут огляду: 20 Вхідний сигнал: DVI-D, VGA Інтерфейс: DVI, VGA (HD-15) Розмір видимої області: 19 " Image Image Колірна температура: 9300K, регульована, 6500K, регульована Image Aspect Ratio: 5:4 Яскравість зображення: 250 cd/m2 Контрастність зображення: 700:1 Image Max H-View Angle: 150 Image Max V-View Angle: 135 Вхід для відео Аналоговий відеосигнал: RGB Стандарт цифрового видеосигнала: Digital Visual Interface (DVI) Аудіовихід Тип: Спікер (S) - стерео - комплексні Вихідна потужність / канал: 1 Вт Продукт Опис від виробника HannStar присвячена розробці панелі нішу і LCD-TV продукцію, вона також працює з компаніями світового значення, і розраховує не тільки для забезпечення високої якості продукції клієнтам, а й зустрітися Народна вимогам дизайну, функціональності та зовнішньому вигляду. Розширення / зв'язність Інтерфейси:
Flat Panel Гора інтерфейсу: вбудована MTBF: 50000 годин (и) Compliant Standards: CE, UL, TUV, BSMI, CUL, TCO '99, CB, FCC, TCO '03, FCC клас B сертифікований, UL, CUL, NOM, TCO '99, ICES-003 Клас B, TCO '03, CE, UL, TUV, BSMI, CUL, EPA Energy Star, CB, FCC Особливості: настінного кріплення, Security Lock Slot (трос продаються окремо) Сила Необхідна напруга: AC 120/230 V (50/60 Hz) Споживана потужність Оперативна: 42 Вт Форм-фактор: внутрішній Екологічні стандарти EPA Energy Star Compliant: так Гарантія виробника Служба & підтримки: 3 роки гарантії Служба & Support Details: Limited Warranty - частин і праці - 3 роки, обмежена гарантія - 3 роки, Limited Warranty - Заміна - 3 роки - на місці Екологічні параметри Мін Робоча температура: 5 ° C Макс робоча температура: 35 ° C Вологість діапазон експлуатації: 10 - 85% Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь Дейв. Не можете знайти посилання на частоті оновлення, однако. В моєму моніторі налаштування розділу у властивостях екрану у мене є три вибори частоти оновлення екрану в такий спосіб; 60, 70 або 75 Гц. Який буде найкращою для моєї налаштуванні, маючи на увазі, що обидва моїх очах вже більше 50 років!! Привіт, Шлам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| РК-дисплеї не такі речі, як частота оновлення. Неважливо, що ви встановите його.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибі друже, Чим довше я живу, тим більше я дізнаюся, Шлам. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Проблема з роздільною здатністю екрану. | spooky123 | Графічні карти & Монітори | 2 | 28 травня 2009 14:37 |
| Дозвіл екрану в Sims 2 | 4D (Fordy (Форд) Оллі | PC & консоль Gaming | 14 | 16 травня 2009 15:08 |
| Роздільна здатність не праві | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 10 | 28 січня 2009 11:31 |
| Роздільна здатність | colinhouse | Операційні системи Windows | 1 | 29 грудня 2007 16:38 |
| Частота оновлення | dasray | Графічні карти & Монітори | 6 | 17 квітня 2007 10:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |