![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| и болните започват от началото .. Аз донесе NVidia Geforce3 Ti200 карта от Ebay, аз инсталирани драйвери от NVidia сайт, а сега, когато натоварването ми компютър от началото на работния плот, когато ми се появи неговото зелено вместо черно. десктопа се добра до натоварване и различни игри, стари и почти нов тях той се превръща обратно към зеленото отново IV Опитах всички опции за настройки и NVidia действителните екрана настройки и Im не по-добре на всички .... може някой да ми помогне, моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви нови игри се опитваш да тече, аз се съмнявам, че картата е в сила / спецификационен да тече нищо трудна.
| |||
| |||
| МОК, Counter стачка 1.6, половината живот 2, монопол магнат, Warcraft, футбол управлението игри .... Имайки предвид моето PC спецификациите са лоши все пак така Im не играе нищо прекалено силен 799MHz процесор 640MB Рам |
|
| |||
| |||
| И какви са игрите, които дават зеления екран? Всички тези по-горе? |
|
| |||
| |||
| всички с изключение на Warcraft, който успя да се фиксира. |
|
| |||
| |||
| Ами това е микс Наистина, някои от тези игри са изключително ниски системни изисквания, други изискват повече, отколкото сте. Бих обновите драйверите, директен X и да видим, ако игри се нуждаят от корекции. Това е всичко, което можем да направим много, но да бъдем честни вашия компютър спецификационен рязане тя е наистина добре и все още може да бъде отговорен. |
|
| |||
| |||
| Имам най-новите драйвери и може да намерите и преките X. мисля, че се нуждаят от нов компютър: D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Превръщане на лаптоп с плосък екран в настолен монитор? | hitman0042 | Общи Хардуер Чат | 0 | 24-ти октомври 2009 година 15:15 |
| Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят | kojowilliams | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 13 Юни 2009 17:12 |
| Ubuntu се зарежда на екрана за вход, но не е натоварваща | medman007 | Linux & Алтернативни OS | 0 | 6 юни 2009 19:12 |
| Малки зелени вълнообразни линии и Windows не товарене | polakstanek | Windows операционни системи | 6 | 12 Окт 2008 10:11 |
| Празен екран след включването на лаптопа | kenflyken | Общи Софтуер Чат | 1 | 13 Jan 2008 12:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |