по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Завъртане на екрана зелено, когато натоварването компютър игра

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 август 2008, 08:24
Член Група

Default Завъртане на екрана зелено, когато натоварването компютър игра

и болните започват от началото ..

Аз донесе NVidia Geforce3 Ti200 карта от Ebay, аз инсталирани драйвери от NVidia сайт, а сега, когато натоварването ми компютър от началото на работния плот, когато ми се появи неговото зелено вместо черно. десктопа се добра до натоварване и различни игри, стари и почти нов тях той се превръща обратно към зеленото отново IV Опитах всички опции за настройки и NVidia действителните екрана настройки и Im не по-добре на всички ....

може някой да ми помогне, моля?
Old 16 август 2008, 08:26
Администратор Група

Какви нови игри се опитваш да тече, аз се съмнявам, че картата е в сила / спецификационен да тече нищо трудна.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 август 2008, 08:38
Член Група

МОК, Counter стачка 1.6, половината живот 2, монопол магнат, Warcraft, футбол управлението игри .... Имайки предвид моето PC спецификациите са лоши все пак така Im не играе нищо прекалено силен

799MHz процесор
640MB Рам
Old 16 август 2008, 08:53
Администратор Група

И какви са игрите, които дават зеления екран? Всички тези по-горе?
Old 16 август 2008, 08:57
Член Група

всички с изключение на Warcraft, който успя да се фиксира.
Old 16 август 2008, 09:01
Администратор Група

Ами това е микс Наистина, някои от тези игри са изключително ниски системни изисквания, други изискват повече, отколкото сте.

Бих обновите драйверите, директен X и да видим, ако игри се нуждаят от корекции.

Това е всичко, което можем да направим много, но да бъдем честни вашия компютър спецификационен рязане тя е наистина добре и все още може да бъде отговорен.
Old 16 август 2008, 09:11
Член Група

Имам най-новите драйвери и може да намерите и преките X. мисля, че се нуждаят от нов компютър: D
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Превръщане на лаптоп с плосък екран в настолен монитор? hitman0042 Общи Хардуер Чат 0 24-ти октомври 2009 година 15:15
Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят kojowilliams Процесори, дънни платки & RAM 0 13 Юни 2009 17:12
Ubuntu се зарежда на екрана за вход, но не е натоварваща medman007 Linux & Алтернативни OS 0 6 юни 2009 19:12
Малки зелени вълнообразни линии и Windows не товарене polakstanek Windows операционни системи 6 12 Окт 2008 10:11
Празен екран след включването на лаптопа kenflyken Общи Софтуер Чат 1 13 Jan 2008 12:05
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc