![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i nemocné začít od začátku .. i přinesl Nvidia GeForce3 Ti200 kartu z Ebay, i nainstalované ovladače od Nvidia webové stránky a teď, když jsem nahrát do počítače od začátku, kdy moje pracovní ploše objeví jeho zelené místo černé. ploše je perfektní až do zatížení i různé hry se starou a zánovní ty se otáčela zpět k zelené opět iv vyzkoušeli všechny možnosti nastavení na Nvidia a mé skutečné obrazovky a im ne lépe vůbec .... můžete mi prosím někdo pomoct? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké nové hry se snažíte spustit, mám pochybnosti o tom, že karta má výkon / spec běžet něco náročnější.
| |||
| |||
| ERM, Counter Strike 1.6, Half Life 2, monopoly tycoon, Warcraft, fotbalové řídící hrami, .... s ohledem na to moje PC specifikace jsou chudí stejně tak im nebude hrát nic moc výkonnou 799MHz procesor 640mb Ram |
|
| |||
| |||
| A jaké jsou hry, které dávají zelenou obrazovku? Všechny výše uvedené? |
|
| |||
| |||
| všechny kromě Warcraft, který se mi podařilo opravit. |
|
| |||
| |||
| No je to kombinace opravdu, některé z těchto her má velmi nízké požadavky na systém, jiné vyžadují více, než musíte. Já bych aktualizovat ovladače, Direct X, a zda je nutné žádné hry patche. To je vše, co může udělat opravdu, ale být upřímný PC spec je opravdu řezání je jemné a mohly by být ještě odpovídá. |
|
| |||
| |||
| Mám i nejnovější ovladače najdete a Direct x. myslím, že potřebujeme nový pc: D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Soustružení Laptop LCD obrazovky do plochy monitoru? | hitman0042 | Obecné Hardware Chat | 0 | 24.října 2009 15:15 |
| Obrazovky problém - zelené čtverce a hry nefungují | kojowilliams | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 13 června 2009 17:12 |
| Ubuntu se načítá ale přihlašovací obrazovky není nakládky | medman007 | Linux & Alternativní OS | 0 | 6. června 2009 19:12 |
| Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky | polakstanek | Operační systémy Windows | 6 | 12. října 2008 10:11 |
| Prázdná obrazovka po zapnutí notebooku | kenflyken | Obecné Software Chat | 1 | 13. ledna 2008 12:05 |
| Thread Nástroje | |
| |