![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| πολύ κακή ξεκινήσουν από την αρχή .. i άσκησε Nvidia Geforce3 Ti200 κάρτα από το Ebay, i εγκατασταθεί Nvidia οδηγούς από την ιστοσελίδα και τώρα, όταν θ φορτίο μέχρι τον υπολογιστή μου από την αρχή όταν μου στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζεται το πράσινο αντί του μαύρου. η επιφάνεια εργασίας είναι τέλεια μέχρι i φορτίο διάφορα παιχνίδια παλαιών και newish αυτά που αποδεικνύεται και πάλι πίσω στο πράσινο iv δοκιμάσει όλες τις επιλογές για την Nvidia και τις ρυθμίσεις της οθόνης μου πραγματικές ρυθμίσεις και δεν im καλύτερη κατάσταση σε όλα .... μπορεί κανείς να με βοηθήσει παρακαλώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι νέα παιχνίδια θες να τρέχει, αμφιβάλλω ότι η κάρτα έχει τη δύναμη / spec να τρέχει τίποτα απαιτητικούς.
| |||
| |||
| μ, την απεργία 1.6, Half Life 2, το μονοπώλιο μεγιστάνα, Warcraft, τη διαχείριση των ποδοσφαιρικών αγώνων, .... έχοντας κατά νου τον υπολογιστή μου specs είναι τόσο κακή ούτως ή άλλως δεν παίζει τίποτα δεν im πολύ ισχυρό Επεξεργαστή 799MHz 640MB Ram |
|
| |||
| |||
| Και ποια είναι τα παιχνίδια που δίνει η πράσινη οθόνη; Όλα αυτά τα παραπάνω; |
|
| |||
| |||
| όλα πλην Warcraft που κατάφερα να καθορίσει. |
|
| |||
| |||
| Και είναι πραγματικά ένα μίγμα, ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια έχουν πολύ χαμηλές απαιτήσεις του συστήματος, ενώ άλλες απαιτούν περισσότερο από ό, τι έχετε. Θα ήθελα να ενημερώσετε τους οδηγούς, οι άμεσες X και δείτε αν τα παιχνίδια χρειάζεται μπαλώματα. Αυτό είναι ό, τι μπορεί να κάνει πραγματικά, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς το PC σας spec είναι πραγματικά κοπής είναι ωραία και θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος. |
|
| |||
| |||
| Έχω τελευταία προγράμματα οδήγησης i μπορεί να βρει, και Άμεση x. πιστεύω ότι χρειάζεται ένα νέο pc: D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στροφή ενός Laptop LCD οθόνη σε Desktop Monitor; | hitman0042 | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 24 Οκτωβρίου, 2009 15:15 |
| Screen οθόνη πρόβλημα - Πράσινη πλατείες και τα παιχνίδια δεν λειτουργούν | kojowilliams | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 13 Ιουν 2009 17:12 |
| Ubuntu είναι φόρτωσης αλλά οθόνη σύνδεσης δεν φόρτωσης | medman007 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 6 Ιουν 2009 19:12 |
| Μικρές πράσινες κυματιστές γραμμές και τα Windows δεν φόρτωσης | polakstanek | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 12 Οκτ 2008 10:11 |
| Κενή οθόνη μετά την ενεργοποίηση laptop | kenflyken | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 13 Ιαν 2008 12:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |