manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Screen tokarenje zeleno kada učitava PC igre

Reply

Thread Tools
Old 16 kol 2008, 08:24
Member Group

Default Screen tokarenje zeleno kada učitava PC igre

dobro bolestan početi iz početka ..

I donio Nvidia karticu iz Geforce3 Ti200 Ebay sam instalira drivere sa Nvidia web stranice i sada kada sam load up moj pc od početka do kada mi desktop izgleda njegova zelena umjesto crne. desktop je savršen do opterećenja i razne igre up one stare i prilično nov ga pretvara natrag u zelenom iv ponovno pokušali sve opcije na Nvidia postavke zaslona i moje stvarne postavke i nema im bolje na svim ....

može bilo tko pomoć mene ugoditi?
Old 16 kol 2008, 08:26
Administrator Group

Koje su vam nove igre pokušavate pokrenuti, ja sumnjam da kartica ima moć / spec. za pokretanje ništa zahtjevno.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 kol 2008, 08:38
Member Group

ERM, counter štrajk 1,6, pola život 2, Tycoon monopol, ratna mornarica, nogomet upravljanje igrama .... imajući u vidu moj pc naočale su siromašni pa im ionako ne sviram ništa previše moćne

799MHz procesor
640MB Ram
Old 16 kol 2008, 08:53
Administrator Group

A koji su to igre koje daju zeleno ekranu? Svi oni gore?
Old 16 kol 2008, 08:57
Member Group

sve osim Warcraft koju sam uspjela popraviti.
Old 16 kol 2008, 09:01
Administrator Group

Pa to je stvarno mix, neke od tih igara imaju vrlo nizak sistemski zahtjevi, drugi zahtijevaju više nego što imate.

Ja bih update drivera, direktna X i vidjeti ako trebate bilo kakve igre zakrpe.

To je sve što možete učiniti zaista, ali da budem iskren računalu spec. rezanje ga je stvarno fino i dalje mogao biti odgovoran.
Old 16 kol 2008, 09:11
Member Group

imam najnovije drivere ja mogu naći i Direct x. mislim da je potreban novi pc: D
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Turning Laptop LCD Zaslon u Monitora Desktop? hitman0042 General Hardware Chat 0 24 listopad 2009 15:15
Screen Display problem - Zeleni kvadrati i igre ne rade kojowilliams CPU, Matične ploče i RAM 0 13. lipnja 2009 17:12
Ubuntu se učitava no login ekran je ne učitavaju medman007 Linux OS i alternativna 0 6. lipnja 2009 19:12
Mala zelena valovita linija i Windows ne učitavaju polakstanek Windows Operating Systems 6 12. listopad 2008 10:11
Prazan ekran nakon uključivanja laptopa kenflyken Općenito Software Chat 1 13 siječanj 2008 12:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.