![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dobro bolestan početi iz početka .. I donio Nvidia karticu iz Geforce3 Ti200 Ebay sam instalira drivere sa Nvidia web stranice i sada kada sam load up moj pc od početka do kada mi desktop izgleda njegova zelena umjesto crne. desktop je savršen do opterećenja i razne igre up one stare i prilično nov ga pretvara natrag u zelenom iv ponovno pokušali sve opcije na Nvidia postavke zaslona i moje stvarne postavke i nema im bolje na svim .... može bilo tko pomoć mene ugoditi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje su vam nove igre pokušavate pokrenuti, ja sumnjam da kartica ima moć / spec. za pokretanje ništa zahtjevno.
| |||
| |||
| ERM, counter štrajk 1,6, pola život 2, Tycoon monopol, ratna mornarica, nogomet upravljanje igrama .... imajući u vidu moj pc naočale su siromašni pa im ionako ne sviram ništa previše moćne 799MHz procesor 640MB Ram |
|
| |||
| |||
| A koji su to igre koje daju zeleno ekranu? Svi oni gore? |
|
| |||
| |||
| sve osim Warcraft koju sam uspjela popraviti. |
|
| |||
| |||
| Pa to je stvarno mix, neke od tih igara imaju vrlo nizak sistemski zahtjevi, drugi zahtijevaju više nego što imate. Ja bih update drivera, direktna X i vidjeti ako trebate bilo kakve igre zakrpe. To je sve što možete učiniti zaista, ali da budem iskren računalu spec. rezanje ga je stvarno fino i dalje mogao biti odgovoran. |
|
| |||
| |||
| imam najnovije drivere ja mogu naći i Direct x. mislim da je potreban novi pc: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Turning Laptop LCD Zaslon u Monitora Desktop? | hitman0042 | General Hardware Chat | 0 | 24 listopad 2009 15:15 |
| Screen Display problem - Zeleni kvadrati i igre ne rade | kojowilliams | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 13. lipnja 2009 17:12 |
| Ubuntu se učitava no login ekran je ne učitavaju | medman007 | Linux OS i alternativna | 0 | 6. lipnja 2009 19:12 |
| Mala zelena valovita linija i Windows ne učitavaju | polakstanek | Windows Operating Systems | 6 | 12. listopad 2008 10:11 |
| Prazan ekran nakon uključivanja laptopa | kenflyken | Općenito Software Chat | 1 | 13 siječanj 2008 12:05 |
| Thread Tools | |
| |