![]() |
|
| |||
| |||
| גם חולה להתחיל מההתחלה .. הבאתי את הכרטיס Ti200 Nvidia Geforce3 מ Ebay, התקנתי נהגים מ Nvidia אתר ועכשיו כשאני לטעון את המחשב שלי מההתחלה עד כאשר מופיע על שולחן העבודה שלי במקום ירוק שחור. שולחן העבודה הוא מושלם עד שאני לטעון משחקים שונים של ישן newish אלה הופכת אותו לראש הירוק שוב IV ניסו את כל האפשרויות על Nvidia ההגדרות שלי הגדרות המסך בפועל ו-IM לא יותר טוב ממני בכלל .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה משחקים חדשים אתה מנסה לפעול, אני בספק אם הכרטיס יש את הכוח / spec בדרישה להפעיל כלום.
| |||
| |||
| erm, נגד השביתה 1,6, חצי חיים 2, מונופול Tycoon, warcraft, ניהול משחקים כדורגל, .... הנושאים להתכון מפרט המחשב שלי הם כל כך גרועים, בכל מקרה לא משחק כלום IM מדי עוצמה מעבד 799MHz 640MB ראם |
|
| |||
| |||
| ומה הם משחקים, כי לתת את המסך הירוק? מעל כל אלה? |
|
| |||
| |||
| כל פרט אשר warcraft הצלחתי לתקן. |
|
| |||
| |||
| ובכן זה שילוב של ממש, חלק במשחקים אלו יש מערכת דרישות נמוכות מאוד, אחרים דורשים יותר ממה שאתה צריך. אני מעוניין לעדכן מנהלי התקנים, ישיר X ולראות את המשחקים, אם צריך תיקון. זה כל מה שאתה יכול לעשות באמת, אבל להיות כנים המחשב spec היא גזירה זה באמת בסדר ואת עדיין יכולה להיות אחראית. |
|
| |||
| |||
| יש לי מנהלי ההתקן העדכניים ביותר שאני יכול למצוא, וישיר X. חושב שאני צריך מחשב חדש: D |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפיכת מחשב נישא מסך LCD אל צג שולחני? | hitman0042 | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 24 אוקטובר 2009 15:15 |
| תצוגה בעיה - ירוק ריבועים ומשחקים לא עובדים | kojowilliams | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | 13 יוני 2009 17:12 |
| Ubuntu הוא טוען אבל התחברות המסך אינו טוען | medman007 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 6 יוני 2009 19:12 |
| קטן ירוק גלי שורות ו-Windows לא טוען | polakstanek | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 12th אוקטובר 2008 10:11 |
| מסך ריק לאחר הפעלת המחשב הנישא | kenflyken | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 13 ינואר 2008 12:05 |
| שרשרת כלים | |
| |