mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Ekrano tekinimo žalia įkeliant PC žaidimas

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 16, 2008, 08:24
Narys

gerai blogai pradėti nuo pradžios ..

Aš įvedžiau Nvidia Geforce3 Ti200 kortelę iš Ebay, i įdiegti tvarkykles iš NVIDIA svetainės ir dabar, kai apkrova ne mano kompiuterį nuo pradžios, kai mano darbastalio atrodo žalia, o ne juoda. Desktop puikiai iki tol, kol aš įkelti įvairių žaidimų senus ir tuos Gana naujas jis grįžta į žalią vėl IV bandė visus Nvidia nustatymus variantų ir mano tikrieji ekrano parametrus ir jiems ne geriau ne visi ....

Can anybody help me please?
Old Rugpjūtis 16, 2008, 08:26
Administrator Grupė

Kokius naujus žaidimus jūs bandote paleisti, aš abejoju, kad kortelė galios ir spec paleisti nieko reikalauti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 16, 2008, 08:38
Narys

ERM, counter strike 1.6, Half Life 2, Monopoly Tycoon, Warcraft, futbolo valdyti žaidimus .... turint omenyje mano PC specifikacijas yra prasta, kad bet kokiu atveju jiems negali žaisti niekas pernelyg galingas

799MHz procesorius
640MB RAM
Old Rugpjūtis 16, 2008, 08:53
Administrator Grupė

Ir kokie yra žaidimai, kurie suteikia green screen? Visi tie, kurie pirmiau?
Old Rugpjūtis 16, 2008, 08:57
Narys

Visos, išskyrus Warcraft, kurios man pavyko nustatyti.
Old Rugpjūtis 16, 2008, 09:01
Administrator Grupė

Na tai mišinys iš tikrųjų, kai kurie iš šių žaidimų turi labai mažai sistemos reikalavimus, kiti reikalauja daugiau nei turite.

Norėčiau atnaujinti tvarkykles, Direct X, ir pamatyti, ar reikia žaidimų bet pleistrai.

Tai viskas, ką galima padaryti iš tikrųjų, bet turi būti sąžiningas savo kompiuterio spec yra tikrai pjaustymo jis bauda ir vis dar gali būti atsakingas.
Old Rugpjūtis 16, 2008, 09:11
Narys

Turiu naujausias tvarkykles galiu rasti ir Tiesioginė X. manau man reikia naujo pc: D
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.