![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| gerai blogai pradėti nuo pradžios .. Aš įvedžiau Nvidia Geforce3 Ti200 kortelę iš Ebay, i įdiegti tvarkykles iš NVIDIA svetainės ir dabar, kai apkrova ne mano kompiuterį nuo pradžios, kai mano darbastalio atrodo žalia, o ne juoda. Desktop puikiai iki tol, kol aš įkelti įvairių žaidimų senus ir tuos Gana naujas jis grįžta į žalią vėl IV bandė visus Nvidia nustatymus variantų ir mano tikrieji ekrano parametrus ir jiems ne geriau ne visi .... Can anybody help me please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokius naujus žaidimus jūs bandote paleisti, aš abejoju, kad kortelė galios ir spec paleisti nieko reikalauti.
| |||
| |||
| ERM, counter strike 1.6, Half Life 2, Monopoly Tycoon, Warcraft, futbolo valdyti žaidimus .... turint omenyje mano PC specifikacijas yra prasta, kad bet kokiu atveju jiems negali žaisti niekas pernelyg galingas 799MHz procesorius 640MB RAM |
|
| |||
| |||
| Ir kokie yra žaidimai, kurie suteikia green screen? Visi tie, kurie pirmiau? |
|
| |||
| |||
| Visos, išskyrus Warcraft, kurios man pavyko nustatyti. |
|
| |||
| |||
| Na tai mišinys iš tikrųjų, kai kurie iš šių žaidimų turi labai mažai sistemos reikalavimus, kiti reikalauja daugiau nei turite. Norėčiau atnaujinti tvarkykles, Direct X, ir pamatyti, ar reikia žaidimų bet pleistrai. Tai viskas, ką galima padaryti iš tikrųjų, bet turi būti sąžiningas savo kompiuterio spec yra tikrai pjaustymo jis bauda ir vis dar gali būti atsakingas. |
|
| |||
| |||
| Turiu naujausias tvarkykles galiu rasti ir Tiesioginė X. manau man reikia naujo pc: D |