![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| dobrze źle zacząć od początku .. I przyniósł Nvidia Geforce3 Ti200 karty z serwisu eBay i zainstalowane sterowniki Nvidia stronie, a teraz, gdy ładunek moich szt. od początku do kiedy pulpicie pojawia się zielony zamiast czarnego. pulpicie jest idealny aż do obciążenia i różnych gier starych i newish okazuje się powrót do zielonego iv próbował ponownie wszystkie opcje w ustawieniach Nvidia i moje rzeczywiste ekranu ustawień i im nie lepiej w ogóle .... Can anybody help me please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie nowe gry ty próbujesz uruchomić, wątpię, że karta ma moc / spec uruchomić cokolwiek wymagający.
| |||
| |||
| erm, Counter Strike 1.6, Half Life 2, monopol Tycoon, warcraft, zarządzanie gier piłkarskich, .... mając na uwadze mój pc specyfikacji są tak słabe i tak im nic nie gra zbyt potężny Procesor 799MHz 640MB RAM |
|
| |||
| |||
| A jakie są zawody, które dają zielony ekran? Wszystkie te powyżej? |
|
| |||
| |||
| wszystkich z wyjątkiem warcraft, które udało mi się ustalić. |
|
| |||
| |||
| Well it's a mix rzeczywiście, niektóre z tych gier ma bardzo niskie wymagania systemowe, inne wymagają więcej niż masz. Chciałbym zaktualizować sterowniki Direct X i czy gry potrzebne łatki. To wszystko można zrobić naprawdę, ale aby być uczciwym komputerze spec cięcie to jest naprawdę dobrze i może nadal być odpowiedzialne. |
|
| |||
| |||
| Mam najnowsze sterowniki mogę znaleźć, a Direct X. think i potrzebuje nowego komputera: D |
![]() |
|
| Zakładki |