![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
i chorých začať od začiatku ..
i priniesol Nvidia GeForce3 Ti200 kartu z Ebay, aj nainštalované ovládače od Nvidia webovej stránky a teraz, keď som nahrať do počítača od začiatku, keď moje pracovnej ploche objaví jeho zelenej miesto čierne. ploche je perfektný až do zaťaženia aj rôzne hry so starou a zánovní ty sa otáčala späť k zelenej opäť iv vyskúšali všetky možnosti nastavenia na Nvidia a moje skutočné obrazovky a im ne lepšie vôbec .... môžete mi prosím niekto pomoct?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aké nové hry sa pokúšate spustiť, mám pochybnosti o tom, že karta má výkon / spec plynúť niečo náročnejšie.
|
|||
|
|||
|
ERM, Counter Strike 1.6, Half Life 2, monopoly tycoon, Warcraft, futbalové riadiace hrami, .... so zreteľom na to moje PC špecifikácie sú chudobní rovnako tak im nebude hrať nic moc výkonnú
799MHz procesor 640MB Ram |
|
|
|||
|
|||
|
A aké sú hry, ktoré dávajú zelenú obrazovku? Všetky vyššie uvedené?
|
|
|
|||
|
|||
|
všetky okrem Warcraft, ktorý sa mi podarilo opraviť.
|
|
|
|||
|
|||
|
No je to kombinácia naozaj, niektoré z týchto hier má veľmi nízke požiadavky na systém, iné vyžadujú viac, než musíte.
Já bych aktualizovať ovládače, Direct X, a či je nutné žiadne hry patche. To je všetko, čo môže urobiť naozaj, ale byť úprimný PC spec je naozaj rezanie je jemné a mohli by byť ešte zodpovedá. |
|
|
|||
|
|||
|
Mám aj najnovšie ovládače nájdete a Direct x. myslím, že potrebujeme nový pc: D
|