мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Сцреен стругања зелено када итава ПЦ игре

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 авг 2008, 08:24
Мембер Гроуп

добро болестан почети из почетка ..

И донео НВИДИА картицу из Гефорце3 Ти200 ебаы сам инсталира дривер са НВИДИА уеб сајт и сада када сам лоад уп мој пц од почетка до када ми десктоп изгледа његова зелена уместо црне. десктоп је савршен до оптерећења и разне игре уп оне старе и прилично нов га претвара назад у зеленом ив поново покушали све опције на НВИДИА подешавања екрана и моје стварне подешавања и нема им боље на свим ....

моћи било ко помоћ мене угодити?
Old 16 авг 2008, 08:26
Администратор Гроуп

Које су вам нове игре покушавате покренути, ја сумњам да картица има моћ / спец за покретање ништа захтевно.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 16 авг 2008, 08:38
Мембер Гроуп

ЕРМ, цоунтер штрајк 1,6, пола живот 2, Тыцоон монопол, ратна морнарица, фудбал управљање играма .... имајући у виду мој пц наочаре су сиромашни па им ионако не свирам ништа превише моћне

799МХз процесор
640МБ Рам
Old 16 авг 2008, 08:53
Администратор Гроуп

А који су то игре које дају зелено екрану? Сви они горе?
Old 16 авг 2008, 08:57
Мембер Гроуп

све осим Уарцрафт коју сам успела поправити.
Old 16 авг 2008, 09:01
Администратор Гроуп

Па то је стварно микс, неке од тих игара имају врло низак системски захтеви, други захтевају више него што имате.

Ја бих упдате драјвера, директна Кс и видети ако треба било какве игре закрпе.

То је све што можете да урадите заиста, али да будем искрен рачунару спец сечење га је стварно фино и даље могао бити одговоран.
Old 16 авг 2008, 09:11
Мембер Гроуп

имам најновије дривер ја могу наћи и Дирецт кс. мислим да је потребан нови пц: Д
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц