![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| добро болестан почети из почетка .. И донео НВИДИА картицу из Гефорце3 Ти200 ебаы сам инсталира дривер са НВИДИА уеб сајт и сада када сам лоад уп мој пц од почетка до када ми десктоп изгледа његова зелена уместо црне. десктоп је савршен до оптерећења и разне игре уп оне старе и прилично нов га претвара назад у зеленом ив поново покушали све опције на НВИДИА подешавања екрана и моје стварне подешавања и нема им боље на свим .... моћи било ко помоћ мене угодити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које су вам нове игре покушавате покренути, ја сумњам да картица има моћ / спец за покретање ништа захтевно.
| |||
| |||
| ЕРМ, цоунтер штрајк 1,6, пола живот 2, Тыцоон монопол, ратна морнарица, фудбал управљање играма .... имајући у виду мој пц наочаре су сиромашни па им ионако не свирам ништа превише моћне 799МХз процесор 640МБ Рам |
|
| |||
| |||
| А који су то игре које дају зелено екрану? Сви они горе? |
|
| |||
| |||
| све осим Уарцрафт коју сам успела поправити. |
|
| |||
| |||
| Па то је стварно микс, неке од тих игара имају врло низак системски захтеви, други захтевају више него што имате. Ја бих упдате драјвера, директна Кс и видети ако треба било какве игре закрпе. То је све што можете да урадите заиста, али да будем искрен рачунару спец сечење га је стварно фино и даље могао бити одговоран. |
|
| |||
| |||
| имам најновије дривер ја могу наћи и Дирецт кс. мислим да је потребан нови пц: Д |