менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Екран зеленіють при завантаженні ПК ігри

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 серпня 2008, 08:24
Член групи

а жорстоке почати з початку ..

Я приніс NVIDIA GeForce3 Ti200 карти від Ebay, я встановив драйвери з сайту NVIDIA І тепер, коли я завантажити мій комп'ютер з самого початку, коли на моєму робочому столі з'явиться свій зелений замість чорного. Desktop є досконалим до його завантаження різних ігор старих і досить новий них він повертається до зелених IV знову спробував всі параметри в настройках Nvidia і моя поточних настройок екрану і їм не краще за всіх ....

Хто-небудь може мені допомогти, будь ласка?
Old 16 серпня 2008, 08:26
Адміністратор групи

Яку нову гру ви намагаєтесь запустити, я сумніваюся, що карта має владу / Spec для запуску нічого вимогливим.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 серпня 2008, 08:38
Член групи

ERM, Counter-Strike 1.6, Half Life 2, Monopoly Tycoon, Warcraft, футбольні матчі управління, .... Маючи на увазі мого ПК специфікації бідні все одно таке їм не грав нічого надто потужний

799MHz процесор
640MB Ram
Old 16 серпня 2008, 08:53
Адміністратор групи

А які ігри, які дають зелене екран? Всі ті, вище?
Old 16 серпня 2008, 08:57
Член групи

Все, крім Warcraft які мені вдалося виправити.
Old 16 серпня 2008, 09:01
Адміністратор групи

Ну, це суміш дійсно, деякі з цих ігор мають дуже низькі системні вимоги, інші вимагають більше, ніж ви.

Я хотів би оновити драйвери, Direct X і подивитися, якщо гри потрібні патчі.

Це все, що ви можете робити насправді, але щоб бути чесним комп'ютером Spec дійсно різко це штраф і все ще може нести відповідальність.
Old 16 серпня 2008, 09:11
Член групи

Я останніми драйверами я можу знайти, і Direct X. думаю, що потрібен новий комп'ютер: D
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.