![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| а жорстоке почати з початку .. Я приніс NVIDIA GeForce3 Ti200 карти від Ebay, я встановив драйвери з сайту NVIDIA І тепер, коли я завантажити мій комп'ютер з самого початку, коли на моєму робочому столі з'явиться свій зелений замість чорного. Desktop є досконалим до його завантаження різних ігор старих і досить новий них він повертається до зелених IV знову спробував всі параметри в настройках Nvidia і моя поточних настройок екрану і їм не краще за всіх .... Хто-небудь може мені допомогти, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку нову гру ви намагаєтесь запустити, я сумніваюся, що карта має владу / Spec для запуску нічого вимогливим.
| |||
| |||
| ERM, Counter-Strike 1.6, Half Life 2, Monopoly Tycoon, Warcraft, футбольні матчі управління, .... Маючи на увазі мого ПК специфікації бідні все одно таке їм не грав нічого надто потужний 799MHz процесор 640MB Ram |
|
| |||
| |||
| А які ігри, які дають зелене екран? Всі ті, вище? |
|
| |||
| |||
| Все, крім Warcraft які мені вдалося виправити. |
|
| |||
| |||
| Ну, це суміш дійсно, деякі з цих ігор мають дуже низькі системні вимоги, інші вимагають більше, ніж ви. Я хотів би оновити драйвери, Direct X і подивитися, якщо гри потрібні патчі. Це все, що ви можете робити насправді, але щоб бути чесним комп'ютером Spec дійсно різко це штраф і все ще може нести відповідальність. |
|
| |||
| |||
| Я останніми драйверами я можу знайти, і Direct X. думаю, що потрібен новий комп'ютер: D |