![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Току-що закупените прекрасна Dell Inspiron Мини 10 при макс спецификационен (£ 308), обаче след получаването му разбрах, че не са купували Показвания ъпгрейд @ £ 30 (HD дисплей 1366x768). Точно сега макс нещо не мога да се 1024x576, без да губи екрана съотношение (1024x768 е възможно, но аз трябва да се простират до припадък и тя изглежда ... Знаеш ли ...) Трябва ли да отидем до край с предаването тази единица върна за възстановяване и закупуване на нова (която е единствената опция) или да остана с 1024x576? Те сега ще ми такса £ 23 за събиране, така че по същество това е вече £ 53. Аз просто не мога да си ум, ако аз трябва да се стреми към най-добрите даденост, че аз използвам моя лаптоп за съхраняване на снимки и гледане на филми. Просто не знам дали е на стойност £ 53 разликата в нещо? Много благодаря за съвети. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи от вашия избор наистина, аз лично не може да устои ниски резолюции, в размита големите икони и т.н., аз много предпочитат чисти, остри високи ВЕИ години.
| |||
| |||
| Твърде вярно, нито може да I. вида на размита taskbars и масивен десктопа иконите ми изпраща обратно в 90-те години и аз не харесвам това. Това е ... Има разлика от 1024x576 до 1366x768 ще е този, който е различен за да бъдат на стойност £ 53 (£ 30 ъпгрейд + £ 23 за събиране / възстановяване)? |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с hybr! Г-, малки икони изглежда чист и целия опит е много по-добре изглежда по-добре готови с по-висока от ВЕИ, но аз ще плати £ 53 само за да получите настройките на дисплея на избрания Im Сигурен ли биха могли да живеят без нея? LOL. Но ако наистина искате да го:) |
|
| |||
| |||
| Всъщност, аз консултирал с приятел, който се препоръчва да се върна моя Dell дори за £ 23 такса и закупуване на Samsung NC10, които, както изглежда, е най-добрият Netbook пари да си купите на пазара в настоящия момент. Сега всичко, което трябва да потвърди, ако Показвания ще подкрепи висока от ВЕИ 1024x576 ... Всякакви коментари? |
|
| |||
| |||
| А аз чух, че Samsung е най-добрият netbook при momment и би било добре invesment, ако бихте могли да си позволят допълнителните пари, за да я закупите. |
|
| |||
| |||
| Ами на Dell Трябва ми струва £ 308 като има предвид, че Samsung в момента е най-£ 296 на PC World. Открих, че Samsung е 1024x600, така че не е много на подобрение, но аз ще отида да проверя на място, ако е възможно ... |
|
| |||
| |||
| YH Бих я вижте половинка Айв имаше добри отзиви от Dell BTU по-добри от тези на Samsung тук е преглед на Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 проверете го и имат мисля, колега. |
|
| |||
| |||
| Отидох на микро Anvika следобед да видите на дисплея модел те имаше. Трябва да кажа, че съм много доволен от това, което видях. Разполага с всичко, което Dell има и още. Тя идва стандартно с фантастична батерията (7hrs), Atom N270, 1GB RAM upgradable с 2GB и 950 чипсет графичната карта позволява до 1024x600. Това нещо изглеждаше точно като това, което исках. В Dell имаха 500 чипсет карта, обяснява, че ми разочарование ... Аз просто имам потвърждение за събиране / възстановяване така ще закупи Samsung онлайн ... |
|
| |||
| |||
| Добър приятел Im сортирани Радвам се, че проблемът се половинка добър поглед със Samsung. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова платформа - Становище Моля | Kirion | Общи Хардуер Чат | 4 | 18 Юни 2009 17:06 |
| Отчаяно Seeking Serverguy. | Garigoun | В мрежа, модеми & VoIP | 14 | 28 май 2009 г. 15:20 |
| Seeking помогне за това, как да се подобри ефективността на моя лаптоп ... | Ninjo | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 3 Feb 2009 06:51 |
| Изграждане на нов персонален компютър; трябва още един (или повече) мнение | evilspoon | Общи Хардуер Чат | 7 | 23ти септември 2008 01:20 |
| Това е, което Im Getting за следващото ми да градим. Whats вашето мнение за него? | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Авг 2008 13:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |