![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi all, Μόλις αγόρασε μια υπέροχη Dell Inspiron Mini 10 σε max spec (£ 308), ωστόσο, μετά την παραλαβή της συνειδητοποίησα ότι δεν αγοράσει το Εμφανιζόμενο αναβάθμιση @ £ 30 (HD οθόνης 1366x768). Αυτή τη στιγμή η max res Ι μπορεί να είναι, χωρίς να χάνεται οθόνης 1024x576 λόγος (1024x768 είναι δυνατό αλλά πρέπει να τεντώνονται για να ταιριάζει και φαίνεται ... Ξέρεις ...) Να πάω με την παράδοση, μέσω αυτής της μονάδας πίσω επιστροφής και στη συνέχεια μια νέα αγορά (αυτή είναι η μόνη επιλογή) ή θα πρέπει να εμμείνουμε σε 1024x576; Θα ήθελα τώρα επιβάρυνση £ 23 για τη συλλογή και αν μέχρι τώρα ουσιαστικά είναι £ 53. Απλά δεν μπορεί να κάνει μέχρι το μυαλό μου αν πρέπει να έχουν ως στόχο για το καλύτερο δεδομένο ότι χρησιμοποιώ μου laptop για να αποθηκεύσετε εικόνες και να δείτε ταινίες. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει £ 53 τη διαφορά των ΑΠΕ;! Ευχαριστώ πολύ για την παροχή συμβουλών. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από την επιλογή σας πραγματικότητα, προσωπικά δεν μπορώ να σταθεί χαμηλό ψηφίσματα, τα ασαφή μεγάλες εικόνες κτλ, εγώ προτιμώ την καθαρή, απότομη υψηλότερο του ΑΠΕ.
| |||
| |||
| Πάρα αλήθεια, δεν μπορεί Ι. Η εμφάνιση της ασαφούς taskbars και μαζική επιφάνεια εργασίας εικονίδια μου στείλει πίσω στα 90s και πιστεύω ότι αντιπαθούν. Το θέμα είναι ... Είναι η διαφορά από 1024x576 σε 1366x768 θα είναι διαφορετικό από ότι είναι αξίας £ 53 (£ 30 + £ 23 αναβάθμιση συλλογής / επιστροφής); |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ με hybr! Δ, μικρά εικονίδια δούμε καθαρότερα και το σύνολο experiance είναι πολύ καλύτερο τελικά φαίνεται καλύτερα με μια υψηλότερη res αλλά θα πληρώνουν £ 53 μόνο για να επιλεγεί η απεικόνιση ρυθμίσεις im βέβαιος ότι θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτό; γελάω δυνατά. Αλλά εάν θέλετε πραγματικά αυτό, θα πρέπει να πάρετε αυτό:) |
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, η γνώμη που έχω ένα φίλο που μου συνέστησε να επιστρέψω Dell, ακόμα και για τέλη και £ 23 αγοράσουν Samsung NC10 οποία, προφανώς, είναι το καλύτερο Netbook τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν στην αγορά κατά την παρούσα στιγμή. Τώρα το μόνο που έχω είναι να επιβεβαιώσουν εάν η Οθόνη θα υποστηρίξει έναν υψηλό res από 1024x576 ... Τυχόν παρατηρήσεις; |
|
| |||
| |||
| Χμμμ έχω ακούσει ότι η Samsung είναι η καλύτερη netbook ορίζονται στο momment και θα ήταν μια καλή invesment, αν θα μπορούσατε να προσφέρει τα επιπλέον χρήματα για την αγορά αυτή. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν έχω την Dell μου κόστιζε £ 308 ενώ η Samsung είναι σήμερα στις £ 296 σε PC World. Έμαθα ότι η Samsung έχει 1024x600 δεν είναι τόσο πολύ από μια βελτίωση αλλά θα προχωρήσουμε και να δεις επί τόπου αν είναι δυνατόν ... |
|
| |||
| |||
| YH Θα το ελέγξουμε mate IVE είχαν καλές κριτικές από το dell BTU καλύτερα από εκείνα της Samsung είναι εδώ για την αναθεώρηση της Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 να δεις και να έχει πιστεύω mate. |
|
| |||
| |||
| Πήγα στο Micro Anvika το απόγευμα για να δείτε το μοντέλο Εμφάνιση είχαν. Έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που είδα. Διαθέτει όλα τα Dell έχει και άλλα. Έρχεται με ένα φανταστικό πρότυπο μπαταρία (7hrs), Atom N270, 1GB RAM αναβαθμίσιμα με 2GB και το 950 Chipset Κάρτα γραφικών επιτρέπει μέχρι 1024x600. Αυτό res έμοιαζαν ακριβώς σαν αυτό που ήθελα. Η Dell είχε 500 Chipset κάρτας, που εξηγεί την απογοήτευσή μου ... Απλά έχεις την επιβεβαίωση της συλλογής / επιστροφών γι 'αυτό θα αγοράσει τη Samsung online ... |
|
| |||
| |||
| Mate im Νίκαιας χαρούμε να σας ταξινομημένο σας πρόβλημα αναφέρονται mate καλή εμφάνιση με τη Samsung. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα εξέδρας - Γνώμη Παρακαλώ | Kirion | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 18 Ιουν 2009 17:06 |
| Αναζητώντας απεγνωσμένα Serverguy. | Garigoun | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 14 | 28 Μαΐου 2009 15:20 |
| Ζητούν βοήθεια για το πώς να βελτιώσουν την απόδοση του φορητού υπολογιστή μου ... | Ninjo | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 3 Φεβ 2009 06:51 |
| Η οικοδόμηση του νέου PC? Ανάγκη μιας δεύτερης (ή περισσότερων) γνωμοδότησης | evilspoon | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23η Σεπ 2008 01:20 |
| Αυτό είναι που im δίπλα μου για να οικοδομήσουμε. Τι γνώμη σας για αυτό; | cheesepuff | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Αυγ 2008 13:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |