![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ive 'pravedan kupljen lijepu Dell Inspiron Mini 10 na max spec. (£ 308) međutim nakon primitka on sam shvatila da nisam kupiti Display upgrade @ £ 30 (HD Display 1366x768). Upravo sada na max res mogu se dobiti 1024x576 bez gubitka omjer ekrana (1024x768 je moguće, ali sam se protežu da stane i to izgleda ... Znaš ...) Trebam li ići sa preko predaja ovu jedinicu nazad za povrat, a zatim kupiti novu (to je jedina opcija) ili bih trebao staviti sa 1024x576? Oni će sada mi naplatiti 23 £ za prikupljanje pa ipak u suštini to je sada £ 53. Ne mogu nadoknaditi meni bi trebalo ako mi je cilj za najbolju odobreno da li koristiti svoj laptop za pohranu slika i gledati filmove. JA pravedan dont 'znati ako je vrijedan 53 £ razliku u res? Puno hvala za savjete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi o vašem izboru zaista, osobno ne mogu stajati niske rezolucije, fuzzy je velika ikona itd, ja puno više vole čisto, oštra veći's Res.
| |||
| |||
| Too true, niti mogu I. izgled fuzzy taskbars i masivni desktop ikona šalje me natrag u 90-ih, a ja da ne voljeti. Stvar je ... Je razlika u 1024x576 na 1366x768 će biti drugačiji da se isplati £ 53 (£ 30 £ 23 + upgrade zbirke / povrat)? |
|
| |||
| |||
| Slažem se s hybr! D, male ikone izgledaju čišći i cijelo iskustvo je puno bolje izgleda bolje završio sa višim res ali bih platiti £ 53 samo da dobijete prikaz odabranih postavki im sigurni da bi mogao živjeti bez nje? lol. Ali ako zaista želite trebali dobiti:) |
|
| |||
| |||
| Zapravo, sam konsultovane prijatelja koji mi vrate moju preporučenu Dell čak za 23 £ naknadu i kupiti Samsung NC10 koja je, navodno, najbolji je Netbook novac može kupiti na tržištu u ovom trenutnom vremenu. Sada sve sam da potvrdite je ako se Zaslon će podržati visoke rezolucije od 1024x576 ... Bilo koji komentari? |
|
| |||
| |||
| Hmm Čuo sam da je Samsung je najbolji netbook se na momment i bilo bi dobro ako invesment ga mogli priuštiti dodatni novac za kupnju ga. |
|
| |||
| |||
| Pa sam se Dell trošak me £ 308 a Samsung je trenutno na £ 296 u PC svijetu. Otkrio sam da Samsung ima 1024x600 pa nije mnogo za poboljšanje, ali ću otići i ček Internet vanjska strana na licu mjesta ukoliko je to moguće ... |
|
| |||
| |||
| yh bih check it out pariti Ive imali dobre recenzije od Dell btu bolje one iz Samsung ovdje je pregled za Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 check it out i imati misle pariti. |
|
| |||
| |||
| JA je otišao to Microsoft Anvika danas popodne da vidi Display model nisu imali. Moram reći da sam vrlo zadovoljan onim što sam vidio. To je sve značajke Dell ima i više od toga. Ono standardno dolazi s baterijom fantastičan (7hrs), Atom N270, 1GB RAM upgradable do 2GB i 950 chipset Grafička kartica omogućavajući do 1024x600. To res izgledao baš kao što sam želio. Dell je imao 500 chipset karticu, koja objašnjava moje razocaranje ... JA pravedan je dobio potvrdu o zbirci / povrat tako ću kupiti Samsung online ... |
|
| |||
| |||
| Nice mate li im drago sortirane vaš problem out mate dobar izgled sa Samsung. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi katarka - Mišljenje Molimo | Kirion | General Hardware Chat | 4 | 18. lipnja 2009 17:06 |
| Traži Serverguy očajno. | Garigoun | Networking, Modemi & VoIP | 14 | 28. svibanj 2009 15:20 |
| Tražeći pomoć kako poboljšati izvedbu mog laptopa ... | Ninjo | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 3. veljača 2009 06:51 |
| Izgradnja novih PC; Need drugi (ili više) mišljenje | evilspoon | General Hardware Chat | 7 | 23. Ruj 2008 01:20 |
| To je ono što im uzimajući za moj sljedeći graditi. Što je Vaše mišljenje o njoj? | cheesepuff | General Hardware Chat | 7 | 22. kolovoz 2008 13:24 |
| Thread Tools | |
| |