![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Most vásárolt egy szép Dell Inspiron Mini 10-max spec (£ 308) viszont az átvevő, rájöttem, hogy nem vásárolja meg a Nézet upgrade @ £ 30 (HD Display 1366x768). Most a max res tudok get 1024x576 nélkül veszíti képernyő arány (1024x768 lehet, de van, hogy ki fér, és ez úgy néz ki ... Nem tudom ...) Ha én megyek át az átadását ez az egység vissza visszatérítés majd vásárolni egy új (ez az egyetlen opció), vagy kell ragaszkodni az 1024x576? Így most nekem 23 £ díj beszedését célzó bár így lényegében ez most 53 £. Csak nem teszik ki az agyamon, ha arra kell törekednie, hogy a legjobb adni, hogy az én laptop képek tárolására és filmeket nézni. Csak nem tudom, hogy 53 £ érdemes a különbség a dolog? Nagyon köszönöm a tanáccsal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, a kiválasztott igazán, személyesen nem tudok állni alacsony állásfoglalások, a fuzzy nagy ikonokat, stb, én sokkal inkább a tiszta, éles jobb dolog van.
| |||
| |||
| Nagyon igaz, nem is látod I. A fuzzy taskbars és masszív asztali ikonok küldi vissza a 90-es években és azt, hogy az ellenszenv. Az a helyzet ... Ez a különbség az 1024x576, hogy 1366x768 lesz, hogy más is worth £ 53 (£ 30 + £ 23 feljavít gyűjtemény / visszatérítés)? |
|
| |||
| |||
| Egyetértek hybr! F, a kis ikon látod a tisztább, és az egész experiance is sokkal jobban néz ki jobban kész a nagyobb dolog, de nem fizet 53 £ csak azért, hogy a kiválasztott megjelenítési beállítások im biztos benne, hogy együtt élnek, ki az? hangosan nevet. De ha nagyon akarom akkor értem:) |
|
| |||
| |||
| Igazából már konzultált egy barátom, aki javasolta visszatérek én is a Dell 23 £ díjat és vásárolni Samsung NC10, amely nyilvánvalóan, a legjobb Netbook pénzt lehet vásárolni a piacon jelen idő. Most minden van, hogy erősítse meg, ha a kijelző a magas felbontás 1024x576, mint ... Any comments? |
|
| |||
| |||
| Hmm én is hallottam, hogy a Samsung a legjobb netbook ki a momment és akkor nem lenne jó invesment, ha nem engedheti az extra pénzt vásároljunk. |
|
| |||
| |||
| Nos a Dell van nekem 308 £ mivel a Samsung jelenleg 296 £ a PC World. Én találtam ki, hogy a Samsung az 1024x600, így nem sokat javul, de én megyek, és ellenőrizzük le a helyszínen, ha lehet ... |
|
| |||
| |||
| YH azt Check it out mate ive volt jó véleménye a Dell BTU jobb is a Samsung itt a felülvizsgálat a Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 Check it out, és gondolom a haver. |
|
| |||
| |||
| Elmentem Micro Anvika ma délután, hogy a Display modell volt. El kell mondanom, nagyon elégedett vagyok azzal, amit láttam. Ez mindent funkciók a Dell is és a többi. Ami egy fantasztikus standard akkumulátor (7hrs), Atom N270, 1GB RAM Frissíthető 2GB, és a 950 lapkakészlet grafikus kártya, amely lehetővé teszi akár 1024x600. Res, hogy nézett ki pontosan, mit akartam. A Dell volt a 500 lapkakészlet-kártya, amely elmagyarázza, én csalódás ... Most megerősítése gyűjtemény / visszatérítés így fogok vásárolni a Samsung online ... |
|
| |||
| |||
| Szép mate im glad you rendezve a probléma meg haver jól a Samsung. |