![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני עתה נרכשו נחמד Dell Inspiron Mini 10 בשעה מקסימלי spec (£ 308) אולם עם realised אני מקבל את זה כי אני לא לרכוש את הצגת לשדרג @ £ 30 (HD הצגת 1366x768). עכשיו את מקסימום מיל 'אני יכול להשיג היא 1024x576 ללא יחס loosing המסך (1024x768 אפשרי אבל אני צריך למתוח את זה נראה מתאים ו ... אתה יודע ...) האם עליי לעבור עם מסירת יחידת זה בחזרה ואז החזר עבור רכישה חדשה (זוהי רק אופציה) או שאני צריך לדבוק ב 1024x576? עכשיו הם יהיו לי £ 23 האחראי על איסוף למרות כל כך למעשה זה עכשיו £ 53. אני פשוט לא יכול לעשות לי את דעתך אם אני צריך לשאוף לטוב בשלמא הנייד שלי אני משתמש כדי לאחסן תמונות ולראות סרטים. אני רק לא יודע אם הוא שווה 53 £ את ההבדל מיל?! תודה רבה עבור ייעוץ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי מאוד את הבחירה שלך, אני אישית לא יכול לעמוד נמוך החלטות, את סמלי Fuzzy גדול וכו ', אני מעדיף בהרבה את נקייה, חדה גבוה של מיל.
| |||
| |||
| גם נכון, לא יכולה א למראה של Fuzzy taskbars ו מסיבית סמלים בשולחן העבודה שולח לי בחזרה את 90s ואני לא לחבב את זה. העניין הוא ... ההבדל של 1024x576 ל 1366x768 זה הולך להיות שונה להיות שווה £ 53 (£ 30 + £ 23 שדרוג אוסף / החזר)? |
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם hybr! D, תראה סמלים קטנים מנקה את כל נסיון הוא הרבה יותר טוב נראה טוב יותר סיימו הסתלק גבוה מיל אבל הייתי משלם 53 £ רק כדי לקבל את הגדרות התצוגה שנבחר IM בטוח שאתה לא יכול לחיות עם זה? לצחוק בקול רם. אבל אם אתה באמת רוצה את זה אתה צריך לקבל את זה:) |
|
| |||
| |||
| למען האמת, אני כבר התייעץ עם חבר מי אני מומלץ להחזיר את דל גם בתשלום עבור £ 23 ו לרכוש Samsung NC10 אשר, ככל הנראה, הוא הטוב ביותר Netbook כסף יכול לקנות על שוק זה הזמן הנוכחי. עכשיו כל מה שאני צריך לאשר את הצג אם הוא יתמוך גבוה יותר 1024x576 מיל ... יש לך הערות? |
|
| |||
| |||
| הממ שמעתי כי Samsung היא הטובה ביותר netbook החוצה לעבר momment וזה יהיה טוב invesment זה אם אתה יכול להרשות לעצמו את תוספת כסף על מנת לרכוש אותו. |
|
| |||
| |||
| ובכן יש לי את העלות של Dell £ אותי בעוד Samsung 308 נמצא כעת ב 296 £ ב-PC העולמי. גיליתי כי יש Samsung 1024x600 אז זה לא ממש שיפור אבל אני אלך לבדוק את זה באתר אם אפשר ... |
|
| |||
| |||
| yh אני מעוניין לבדוק את זה חבר טוב ive היו ביקורות של Dell btu טוב יותר מאלו של Samsung הנה סקירה של Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 תבדוק את זה ואת חושבת יש חבר. |
|
| |||
| |||
| הלכתי מיקרו Anvika אחר הצהריים כדי לראות את הצגת מודל להם. אני חייב לומר שאני מאוד מרוצה עם מה שראיתי. הוא כולל את כל מה יש Dell ועוד. זה בא רגיל עם סוללה פנטסטי (7hrs), Atom N270, 1GB עד 2GB זיכרון RAM upgradable ו 950 שבבים של כרטיס המסך המאפשר עד 1024x600. מיל 'זה נראה בדיוק כמו מה אני רוצה. של Dell היה 500 כרטיס שבבים, אשר מסביר את אכזבה ... אני רק צריך אישור של אוסף / החזר אז יהיה לרכוש את Samsung מקוונים ... |
|
| |||
| |||
| זוג נחמד IM שמח מיון את הבעיה מחוץ זוג נראה טוב עם Samsung. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תלבושת חדשה - חוות דעת בבקשה | Kirion | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 18 יוני 2009 17:06 |
| Seeking Serverguy נואשות. | Garigoun | רישות, מודמים & VoIP | 14 | -28 במאי 2009 15:20 |
| המבקשים לסייע לשיפור התפקוד של הנייד שלי ... | Ninjo | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 3rd פברואר 2009 06:51 |
| בניין חדש למחשב; צריך שנייה (או יותר) דעה | evilspoon | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 ספטמבר 2008 01:20 |
| זה מה IM בקבלת הבא שלי לבנות. מה את דעתך על זה? | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 22 אוגוסט 2008 13:24 |
| שרשרת כלים | |
| |